Loțiune antimătreață SEBOMAX păreri soluție antimatreață farmacie. Rezumat prospect, mod de utilizare.

Distribuție păreri Loțiune antimătreață Sebomax, 100 ml, Biotrade, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre șampon antimatreată sebomax control, 200 ml + loțiune antimătreață sebomax lotion, 100 ml, Biotrade sebomax sampon sensitive, Lotiune antimatreata farmacie:

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,54
3. Opinii Neutre - 0,57

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Ce este Loțiunea antimătreață SEBOMAX și pentru ce se folosește

Loţiunea Sebomax este destinată controlului pruritului, eritemului, iritaţiilor şi acumulării de mătreaţă în zona scalpului

pareri lotiune sebomax antimatreata biotrade

Îndepărtează eficient mătreață și elimină cauza acesteia - Malassezia furfur. Conţine sulfură de seleniu cu efect antiseboreic intens şi acid salicilic care contribuie la eliminarea rapidă a scuamelor acumulate. 

Combinația celor două substanţe active are efect rapid și de lungă durată asupra mătreții, fără să conducă la rezistență şi la scăderea eficacității.

BENEFICII

• este o loţiune antimătreaţă, pentru toate tipurile de păr potrivită pentru scalpul cu seboree;
• indicată în cazul prezenţei iritaţiilor, mâncărimilor şi scuamelor pe scalp, în caz de pityriasis versicolor;
• elimină mătreaţa;
• are efect antiseboreic;
• asigură un control de durată;
• calmează pruritul şi iritaţia;
• nu determină rezistență.

Compoziție Loțiune antimătreață SEBOMAX

Ingrediente active: 

Sulfura de seleniu 1% - elimina cauza principala a matretii - Malassezia furfur, avand totodata actiune intensa antioxidanta; 

Acid salicilic 2% - elimina rapid matreata acumulata, are actiune antibacteriana si stimuleaza regenerarea pielii.

Mod de utilizare Loțiune antimătreață SEBOMAX 

Imediat după spălarea cu şampon, loţiunea se aplică prin masare uşoară la nivelul rădăcinilor părului umed. 

Se lasă să acționeze 15 minute şi se clăteşte doar cu apă. 

Se aplică de 2 ori pe săptămână până la deplina rezolvare a problemei, iar cu scop de întreţinere se utilizează o dată la 3-4 săptămâni.

Este indicat ca părul să fie spălat înainte cu şamponul Sebomax Sensitive, care este special creat pentru a fi folosit împreună cu loţiunea Sebomax.

În cazul unui diagnostic de pityriasis versicolor pus de către medicul dermatolog– afecţiune determinată de o levură - Pityrosporum orbiculare, care se manifestă prin pete galben-maronii localizate în regiunea superioară a toracelui şi membrelor superioare, loţiunea Sebomax se aplică astfel: după duş, pe pielea umedă, se aplică loţiuna pe zonele afectate, se lasă să acționeze 15 minute şi se clăteşte doar cu apă. 

Se aplică o dată pe zi timp de 5 zile succesiv. Profilactic, la început de vară se aplică o dată pe zi timp de 3 zile succesiv.

Reacții adverse și contraindicații Loțiune antimătreață SEBOMAX

Când utilizaţi loţiunea Sebomax îndepărtaţi toate bijuteriile de argint, deoarece se înnegresc când vin în contact cu sulfură de seleniu.

Atenție: dacă apare senzație de arsură, mâncărime sau roșeață intensă întrerupeți folosirea produsului. 

Dacă aceste manifestări nu dispar în 3 zile consultați un medic dermatolog.


MAI POTI CITI