Păreri COLAGEN Lichid Hidrolizat Tip 2 cu cu 5000mg MSM și Glucozamina pentru articulații

Distribuție păreri Colagen Lichid Hidrolizat Tip 2 cu 5000mg + Glucozamina + Condroitina + MSM + Turmeric + Vitamina C, B12, D3, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre suplimente cu colagen lichid pentru toate tipurile de Dureri Articulare incluzand Osteoartrita, Coxartroza, Gonartroza, Ligamente, Mobilitate precum si alte Afectiuni Reumatismale:

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,57
3. Opinii Neutre - 0,60

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

Ce este COLAGEN Lichid Hidrolizat Tip 2 cu cu 5000mg MSM și Glucozamin și pentru ce se utilizează

Colagenul Lichid de Tip 2 cu 5000mg din Gradina Sanatatii este un Supliment de Calitate Premium special dedicat pentru toate tipurile de Dureri Articulare incluzand, Osteoartrita, Coxartroza, Gonartroza, Ligamente, Mobilitate precum si alte Afectiuni Reumatismale. 

pareri forum colagen lichid hidrolizat tip 1 2 si 3 active life 5000mg 500ml swedish nutra

Este un Produs Foarte Concentrat, ambalat in sticle de 500ml cu aroma 100% Naturala de fructe de padure.

Colagenul Hidrolizat de Tip II este principala componenta a cartilajului articulatiilor si contine aminoacizii care se gasesc in cartilajul omenesc. 

Corpul uman foloseste acesti aminoacizi pentru a creea colagen nou, si pentru a repara cartilajul si tesuturile conective din corp. Colagenul Hidrolizat de Tip II contine de asemenea si Acid Hialuronic in mod natural, care lubrifiaza incheieturile si asigura un remediu eficient si natural pentru inflamatii.

Produsul contine pe langa Colagen Hidrolizat Tip II, un adaos de Glucozamina, Condroitina, MSM, L-Carnitina, Turmeric, Ceai Verde si Vitaminele C, B12, si D3 , combinatie care stimuleaza intens refacerea cartilajului la nivelul incheieturilor, lubrifierea lor precum si regenerarea tesuturilor, mult mai repede si mai eficient.

Compoziție COLAGEN Lichid Hidrolizat Tip 2 cu cu 5000mg MSM și Glucozamin

1. Colagen Hidrolizat Tip 2 sub forma de PurePeptide – 5000mg
2. Glucozamina Sulfat – 250mg
3. Condroitina Sulfat – 250mg
4. MSM – 250mg
5. L-Carnitina – 250mg
6. Turmeric – 1mg
7. Ceai Verde – 5mg
8. Vitamina C ( acid ascorbic ) – 120 mg
9. Vitamina D3( colecalciferol ) – 15 mg
10. Vitamina B12 ( cianocobalamina ) – 5 ug

Sulfatul de Glucozamina este cel mai folositor tip de glucozamina pentru mobilitate si pentru ameliorarea durerilor de articulatii deoarece este usor absorit de organism. Glucozamina sulfat este un remediu foarte bun care functioneaza pentru majoritatea persoanelor si este 100% natural, fara nici un fel de efecte secundare.

MSM are abilitatea unica de a spori permeabilitatea celulelor. Acest lucru permite toxinelor nocive sa fie eliminate, in timp ce permite accesul nutrientilor la hranirea articulatiilor, cartilajelor si tesuturilor conjunctive.

Mod de administrare COLAGEN Lichid Hidrolizat Tip 2 cu cu 5000mg MSM și Glucozamin

Se consuma 15 ml pe zi de preferat seara, inainte de culcare. Se poate dilua intr-un pahar cu apa sau suc, in functie de preferinte.

Colagenul prezent in produs este hidrolizat sub forma de peptide pentru eficienta si absorbtie maxima.

Cupa pentru dozaj este inclusa in pachet si are gradatii (5, 10, 15, 20 ml)

Tratamentul Recomandat pentru efecte maxime este de minim 3 luni de zile

Reacții adverse și contraindicații COLAGEN Lichid Hidrolizat Tip 2 cu cu 5000mg MSM și Glucozamin

Atat culoarea cat si aroma delicioasa de fructe de padure sunt 100% naturale

Dupa deschidere se depoziteaza in frigider

Agitati bine inainte de consumare.

A se consuma in timp de 2 luni dupa deschidere


MAI POTI CITI