Păreri Hirudoid cremă forumuri unguente bune pentru hematoame, edeme și varice. Rezumat prospect, reacții adverse.

Analiză păreri Hirudoid crema 3 mg/g, 40 g, Stada, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre Heparinoidum unguent, Hirudoid forte Gel, Hirudoid crema pret, Timolol crema:

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,54
3. Opinii Neutre - 0,49


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Hirudoid crema 3 mg pareri forum beneficii compozitie contraindicatii
 
Parerile persoanelor care au utilizat Hirudoid cremă si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament pentru hematoame, edeme și inflamații ale varicelor.

Cu toate ca Hirudoid cremă nu este unul din cele mai populare produse după părerea noastră este unul din cele mai eficiente. Cei care vorbeau despre acesta, spuneau ca este un produs de calitate care merita cumpărat.

Ce este Hirudoid cremă 3 mg/g de la Stada și pentru ce se folosește

Hirudoid crema este un produs indicat in caz de tromboflebita superficiala, hematoame, edeme, arsuri, stari inflamatorii ale varicelor etc.

Este indicat a se folosi pentru Tromboflebita superficiala, starile inflamatorii ale varicelor, dupa scleroterapia varicelor, hematoame, edeme, cicatrici cheloide reepitalizarea leziunilor, arsurilor si dupa operatii chirurgicale.

Compoziție Hirudoid cremă per 100 g

• Ester al acidului polisulfuric cu mucopolizaharide 300 mg, coresp. 25000 UI, determinate in functie de timpul partial de tromboplastina activat (APTT). 

Alte ingrediente: glycerol 85%, acid stearic (origine vegetala), potassium stearate, hidroxid de potasiu, crema emulsionata ca suport, cetil-stearil alcool, myristyl alcool, thymol, parabeni, alcool isopropilic, apa purificata..

Mod de utilizare Hirudoid cremă

Hirudoid crema se aplica pe zona afectata, o data sau de doua ori pe zi un fragment de circa 3-5 cm lungime (daca este necesar chiar mai mult) si se maseaza usor pana cand crema intra in piele. 

In cazul unor inflamatii foarte dureroase si a unor tromboze, pe zona afectata si in jur se aplica un strat gros de Hirudoid crema si apoi se acopera cu un pansament. 

Pentru ca efectul sau sa creasca, Hirudoid crema se aplica sub catod.


Reacții adverse și contraindicații Hirudoid cremă

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.

In cazuri izolate au aparut iritatii locale ale pielii si alergii.

Contraindicat în caz de hipersensibilitate la unul din igredienti.

PREȚUL: Atunci cand cumperi din farmacii sau din cabinete, prețul este ceva mai mare, dar ai posibilitatea de a achiziționa doar cantitatea de care ai nevoie. Daca optezi sa comanzi pe internet, beneficiezi adesea de un pret mai bun pe bucata, dar esti obligat sa comanzi o cutie întreagă.

MAI POTI CITI