RENOREGIM păreri forumuri medicamente naturiste pietre la rinichi si bila. Rezumat prospect.

Distribuție păreri  Vitreoclar Oro stickuri Sifi , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre Renoregim catena, Resolutivo Regium forum, Renoregim farmacia tei, Medicamentul renoregim farmacii:

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,59
3. Opinii Neutre - 0,53

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Ce este Renoregim și pentru ce se folosește

RENOREGIM - este un produs natural de origine vegetala, care are la baza metoda de productie (inca partial secreta) care permite obtinerea unui distilat a-l produselor de baza, din planta, cu o concentratie foarte mare, principiu inovator care nu altereaza proprietatile substantelor active extrase.

Renoregim are 7 efecte principale asupra organismului:

- antilitic
- antiinflamator
- antibacterian
- spasmolitic
 - diuretic
- antioxidant
- colagog (stimuleaza secretia biliara)

renoregim pareri forum medicament pietre la rinichi

RENOREGIM asigura buna functionare a rinichilor, ficatului, vezicii biliare si a sistemului circulator, previne formarea calculilor renali, biliari si a celor salivari si poate fi folosit cu succes dupa procedura de spargere a pietrelor cu ultra sunete pentru indepartarea resturilor ramase si pentru refacerea rinichiului supus bombardamentului cu ultra sunete.

Sprijina functia hepatica si biliara si dizolvarea pietrelor din ficat si bila (pietre la fiere, namol), impiedica formarea cristalelor de colesterol si favorizeaza eliminarea lor.

Diuretic - impotriva retentiei de apa (datorita actiuni sale de drenare, elimina lichidele in exces);

Adjuvant  in infectia cailor urinare (impiedica inmultirea bacteriilor protejand caile urinare cu un mucus antibacterian);

In cazul puseului de guta, RENOREGIM actioneaza  in ameliorarea durerii acute (prin asigurarea echilibrului acido-bazic);

Compoziție RENOREGIM

Renoregim contine; tulpini sterile de Coada calului (Equisetum arvensis), inflorescenta de Arenaria roja (Spergularia rubra), frunze de Boldo (Peumus Boldus), frunze de Roinita(Melissa officinalis), flori de Nopal (Opuntia ficus indica), frunze de Rosmarin (Rosmarinus officinalis), rizomi de Grama (Cynodon dactylon) si flori de Herniaria (Herniaria hirsuta) - benzonat de sodiu, sorbat de potasiu, acid citric.

Mod de administrare RENOREGIM

In primele 3 zile cate (20ml) de 3 ori pe zi, diluat in putina apa;

Iar in urmatoarele zile cate (15ml) de 2 ori pe zi;

In situatii deosebite (colica renala sau biliara), preparatul se administreaza astfel:

Din 3 in 3 ore, cate(15ml) pana la ameliorarea durerii, fara a se depasi doza maxima zilnica (60ml);

Administrarea se face cu cel putin 30 minute inainte de mesele principale;

Reacții adverse și contraindicații RENOREGIM

In urma studiilor clinice (realizate de specialisti independenti) nu exista efecte secundare care sa rezulte din administrarea acestui supliment alimentar.

Nu se recomanda in timpul sarcinii si in timpul alaptarii.


MAI POTI CITI