SĂPUN cu miere de Manuka MGO 525+, ulei de Manuka MBTK 25+ si ulei de Tea Tree păreri bune pe forumuri

Analiză păreri Săpun lichid cu miere de Manuka MGO 525+, ulei de Manuka MBTK 25+ si ulei de Tea Tree, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre săpunuri lichide cu miere Manuka antifungice si antiseptice:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,46


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Săpunul lichid cu miere de Manuka MGO 525+. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Parerile persoanelor care au utilizat produsul sustin ca intr-adevar acesta este un bun remediu natural cu proprietati antimicrobiene si calmante

Cu toate ca nu este unul din cele mai populare produse după părerea noastră este unul din cele mai eficiente. Cei care vorbeau despre acesta, spuneau ca este un produs de calitate care merita cumpărat.

Sapun lichid miere de Manuka MGO 525 pareri forum

Ce este și pentru ce se utilizează

Sapunul MANUKA LAB curata, hidrateaza si revigoreaza, reprezentand o solutie naturala si sanatoasa, recomandata pentru toate tipurile de piele.

• Formula unica cu tripla actiune contine trei ingrediente naturale puternic bioactive cu rezultate exceptionale in ingrijirea pielii: miere de Manuka MGO 525+ si ulei de Manuka MBTK 25+, testate si certificate in Noua Zeelanda, plus ulei de Tea Tree.

• Reteta inovatoare, bogata in antioxidanti si nutrienti, are proprietati puternic antimicrobiene, care ajuta la combaterea infectiilor si contribuie la prevenirea dezvoltarii si raspandirii bacteriilor precum E.coli.  

BENEFICII și PROPRIETĂȚI TERAPEUTICE

Mierea de Manuka MGO 525+ hidrateaza in mod natural pielea si retine moleculele de apa, prevenind astfel deshidratarea care poate conduce la diverse probleme ale pielii.

• Este bogata in antioxidanti si substante nutritive, hranind prin urmare pielea.

• Are proprietati antimicrobiene si calmante care ajuta la prevenirea infecțiilor si a inflamațiilor.

• Uleiul de Manuka si Manuka Hydrasol MBTK 25+ 100% pur au rol antimicrobian si antifungic, prevenind dezvoltarea si inmultirea bacteriilor precum cele care conduc la acnee, dar si a stafilococilor, streptococilor si ciupercilor.

• Au efecte calmante si contribuie la accelerarea vindecarii si regenerarii celulare.

• Curata in profunzime, lasand pielea purifiata.

• Uleiul de Tea Tree 100% pur are proprietati antifungice si antiseptice, prevenind dezvoltarea si raspandirea bacteriilor precum E.coli.

• Ajuta la controlul productiei de sebum lasand pielea matifiata.

Mod de utilizare

• Utilizeaza frecvent pentru a diminua riscul infectiilor.

• Maseaza usor mâinile ude cu o cantitate mica de sapun lichid cu miscari circulare.

• Clateste cu apa rece.


Reacții adverse și contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.

Evita contactul cu ochii si nu utiliza pe pielea crapata sau iritata.

Testeaza pe o portiune de piele inainte de prima utilizare, iar in cazul aparitiei unei sensibilitati a pielii, intrerupe folosirea.

Evita utilizarea in caz de alergie sau sensibilitate la oricare dintre ingrediente.

MAI POTI CITI