SER cu COLAGEN Eladerm păreri forumuri produse Eleaderm la cele mai bune prețuri

Distribuție păreri Ser cu Colagen și Acid Hialuronic Eleaderm , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre cine a folosit produsele cosmetice Eladerm bune și cu beneficii vizibile:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,43

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Clienții apreciază în comentariile și opiniile lor cel mai mult faptul că Serul cu Colagen Eladerm are un bun și vizibil efect regenerator și hranitor

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

ser cu colagen eladerm pareri forumuri beneficii mod de utilizare

Ce este SERUL CU COLAGEN SI ACID HIALURONIC Eladerm și pentru ce se folosește

Serul cu Colagen si Acid Hialuronic, destinat tuturor tipurilor de ten este indicat a se utiliza pentru mentinerea fermitatii pielii prin legarea tuturor celorlalte substante prezente in ten

Serul cu Colagen  si Acid Hialuronic Eladerm este potrivit tuturor tipurilor de ten si actioneaza in profunzimea pielii avand un efect regenerator si hranitor.

Colagenul este o componenta importanta, prezenta în mod fiziologic in piele, responsabila pentru mentinerea fermitatii acesteia. Această proteina actioneaza precum un liant care leaga si pastreaza in piele toate celelalte componente ale acesteia, impiedicand pierderea lor. 

Colagenul previne deshidratarea pielii si ajuta la regenerarea celulara. In absenta sa, aceasta regenerare are loc intr-un ritm mult mai lent sau este chiar incompleta. 

Acidul Hialuronic este si el prezent in mod natural in piele, acesta prezinta un efect inteligent de hidratare si este responsabil pentru hidratarea, lubrifierea si stabilitatea tesuturilor. 

Printre multiplele beneficii ale acidului hialuronic se numara: efectul antirid, cicatrizant, cresterea elasticitatii pielii, reducerea liniilor fine si a efectelor imbatranirii. 

CUM SE UTILIZEAZĂ SERUL CU COLAGEN SI ACID HIALURONIC

Acest produs se aplică dimineața și/sau seara pe tenul curat și umed. Aplicați serul pe ten și masati-l pentru a intra mai ușor în piele. 

După ce pielea a absorbit serul, se recomandă aplicarea unei creme hidratante care să sigileze efectul acestuia. 

Serul cu colagen si acid hialuronic poate fi folosit concomitent cu orice alt produs de îngrijire a pielii

COMPOZIȚIE

Aqua, Hydrolyzed Collagen, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.


Atenționări și contraindicații

A se utiliza doar pentru uz extern. 

A nu se folosi de către persoanele alergice la produsele din compozitie.

Acest ser este destinat tuturor tipurilor de ten, inclusiv pentru cel sensibil. 

Acest ser nu contine parfum!

MAI POTI CITI