VEGIS.ro păreri magazin cu produse naturiste apreciat pe forumuri pentru preturile avantajoase și program de fidelizare

Distribuție păreri plafarul online VEGIS.ro, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre cele mai bine firme de produse naturiste romanești, plafar online ieftin:

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,45

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Satisfacția generală față de magazinul cu produse naturiste VEGIS bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Prețuri - 4,55 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,30 din 5
• Livrare - 4,40 din 5
• Calitatea Produselor - 4,50 din 5
• Serviciu clienți - 4,35 din 5
• Politica de returnare - 4,35 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

vegis ro pareri forum plafar online cu produse naturiste ieftine

Vegis.ro este un plafar online care comercializează peste 8500 de produse naturiste bio, alimente, suplimente naturiste, remedii din plante medicinale, tratamente naturale, cosmetice si produse raw food. 

Vegis.ro lucrează direct cu cele mai mari depozite de produse naturiste din țară precum si cu producătorii în domeniu, asigurând astfel accesul rapid al clienților la ultimele noutăți, precum și la reduceri avantajoase.

Plafarul online Vegis.ro s-a dezvoltat dea-lungul timpului continuu, oferind astfel clientilor sai pachete 1+1 la preturi avantajoase, produse alimentare, produse bio, suplimente, remedii naturale, produse fara zahar, produse de imunitate, cosmetice si chiar detergenti.

Clienții apreciază în comentariilor lor programul de fidelizare VEGIS. Astfel,  trebuie sa plasati cel putin o comanda pentru a primi puncte de fidelitate. De asemenea primiti puncte bonus la orice comanda in functie de valoarea acesteia

Pentru fiecare 100 lei chieltuiti veti primi 10 puncte a caror valoare este de 1 leu. Punctele de fidelitate VEGIS nu se cumuleaza cu alte promotii sau reduceri și desigur nu sunt transmisibile.

Primiti vouchere daca: va abonati la newsletterul vegis.ro, pentru completarea in contul de client a zilei de nastere, revista vegis, prin achizitionarea unui card cadou.


Politica de returnare VEGIS.ro este una bună, apreciată și ea în părerile cumpărătorilor.

Trebuie doar sa anuntati intentia de retur printr-o sesizarea scris sau verbala aici: suport@vegis.ro, 0752 441 442.

Dupa aceea trebuie sa trimiteți produsele in maxim 30 de zile de la primirea comenzii la adresa: Sc Vegis Srl, Zizinului 109Bis, Brasov

În colet trebuie sa se afle toate documentele primite, o adresa scris, semnata de voi, care notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii

Suma pe care ati platit-o va fi transferata in contul dvs. bancar in maxim 14 zile.

Veti suporta transportul returului

Per ansamblu, impresia generală despre plafarul online VEGIS cu produse naturiste ieftine și de calitate este un pozitivă. Pagina de Facebook VEGIS.ro are peste 122000 de like-uri!

MAI POTI CITI