VINALEGE Circulație si Eliminare Dietaroma păreri forumuri fiole pentru varice, picioare umflate sau retentie de apa

Distribuție păreri fiole VINALEGE Circulație si Eliminare Dietaroma, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre suplimente pentru :

1. Păreri și comentarii Pozitive - 0,70
2. Păreri Negative- 0,52
3. Opinii Neutre - 0,47

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Ce este VINALEGE Circulație si Eliminare Dietaroma și pentru ce se folosește


Vinalège este un supliment alimentar 100% natural obtinut prin metoda unica de extragere a substantelor bioactive Blue Extraction®. 

Compozitia sa unica te ajuta sa ameliorezi simptomele circulatiei proaste, iar efectele sunt vizibile dupa patru zile de tratament.

Sistemul circulator este responsabil cu livrarea sangelui, oxigenului si nutrientilor in intregul organism. Atunci cand circulatia este redusa intr-o anumita zona a corpului, poti suferi de simptome neplacute: varice, picioare umflate sau retentie de apa.

pareri vinalege circulati si eliminare fiole contra retentiei de apa

Metoda Blue Extraction® foloseste ultimele inovatii in optimizarea extractiei activilor pretiosi din radacini, frunze si flori. Utilizand ca solvent o apa foarte pura si conditii foarte precise de temperatura si presiune, aceasta metoda extrage fara a degrada majoritatea moleculelor active ale ingredientului vegetal.

Folosind totumul plantei, aceste molecule pretioase contribuie activ la starea ta de bine si la sanatatea organismului tau.

Compoziție VINALEGE Circulație si Eliminare Dietaroma


Suplimentul pentru circulatie sanatoasa ”Vinalege” contine un amestec unic de 4 plante, fiecare aleasa pentru efectele sale benefice asupra organismului tau:

• vita de vie rosie – sustine circulatia venoasa si sanatatea a vaselor de sange

• castana salbatica – pentru buna functionare a venelor

•  ghimpe-paduret – sustine buna functionare a sistemului circulator

•  cretusca – sustine buna functionare a sistemului urinar

•  suc de coacaze negre – sustine buna functionare a sistemului circulatorMod de administrare VINALEGE Circulație si Eliminare Dietaroma


1 fiola/zi dimineata diluata intr-un pahar mare de apa.

Fiola se agita bine inainte de utilizare.

Reacții adverse și contraindicații VINALEGE Circulație si Eliminare Dietaroma


Produsul este contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza, precum si pacientilor care au alergii la salicilati.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.


MAI POTI CITI