VMP vitamine pentru câini păreri bune pe forumuri care apreciază calitatea substanțelor active din compoziție

Analiză păreri  VMP 50 tablete cu vitamine pentru câini, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre cele mai bune vitamine și minerale pentru cîini fără rețetă:

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,52
3. Opinii Neutre - 0,55

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre VMP vitamine. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

pareri vmp tablete forum vitamine caini

Cei care vorbeau despre acesta, spuneau ca este un produs de calitate care merita cumpărat.

Ce este și pentru ce se folosește VMP 50 tablete

VMP sunt tablete palatabile cu vitamine, minerale si proteine indicat ca un supliment nutritional zilnic pentru caini, in timpul gestatiei si al lactatiei, la animalele tinere cu crestere rapida, la animalele convalescente, cainii de vanatoare, de competitie sau animalele supuse unui stress prelungit.

Produsul este un supliment cuprinzator si foarte palatabil de vitamine si saruri minerale. Este formulat ca un adjuvant la dieta de baza a cainilor.

 VMP tablete contine cantitati suficiente din cele mai importante vitamine, minerale si proteine (albumina usor digerabila) intr-o combinatie recunoscuta de nutritionisti. 

Valoarea fiziologica mare a substantelor active din aceste vitamine este unul dintre principalele avantaje ale combinatiei bine apreciate pe forumurile veterinare.

Vitamine si microelemente din compoziția VMP:

* Vitamina A : 700.000 UI
* Vitamina D3 : 10.000 UI
* Vitamina E : 2.300 mg
* Vitamina B1 : 500 mg
* Vitamina B2 : 500 mg
* Acid nicotinic : 2500 mg
* Vitamina B6 : 250 mg
* Acid folic : 25 mg
* Biotina : 12.000 microgr.
* Fier (din oxid feric) : 6.100 mg
* Mangan ( din oxidmangan) : 1.000 mg
* Cupru (din oxidcupru) : 45 mg
* Seleniu (din selenit de sodiu) : 7 mg
* Zinc : 2.100 mg 

Mod de administrare si doze recomandate:

Doza recomandata:

1 comprimat / 10 kg greutate corporala.

Se recomanda realizarea de cure de 2-3 saptamani cu pauze de 3 - 4 luni intre ele.


Reacții adverse și contraindicații vitamine și minerale pentru câini VMP

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare. Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.

PREȚUL: Atunci cand cumperi din farmacii sau din cabinete veterinare, prețul este ceva mai mare, dar ai posibilitatea de a achiziționa doar cantitatea de care ai nevoie. Daca optezi sa comanzi pe internet, beneficiezi adesea de un pret mai bun pe bucata, dar esti obligat sa comanzi o cutie întreagă.

MAI POTI CITI