ANACAPS Reactiv pentru par si unghii păreri forumuri, prospect, beneficii si mod de utilizare

Analiză păreri Anacaps Reactiv pentru par si unghii, 30 capsule, Ducray , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre Anacaps reactiv sau progresiv, Anacaps Reactiv ingrasa:

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,55
3. Opinii Neutre - 0,50


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Anacaps Reactiv pentru par si unghii. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

anacaps reacti par si unghii pareri forum remedii caderea parului

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament împotriva caderii parului si pentru intarirea unghiilor  .

Ce este si pentru ce se foloseste Anacaps Reactiv pentru par si unghii capsule

Suplimentul alimentar Ducray Anacaps Reactiv produs de Laboratoarele Pierre Fabre mentine sanatatea parului si unghiilor. 

Parul si unghiile sunt supusi actiunii unor factori precum stres, oboseala, alimentatie deficitara, schimbari sezoniere, dereglari hormonale. In compozitia acestui supliment intra vitaminele B3, B6, B8, E, sulf si fier. 

Acestea mentin sanatatea parului si unghiilor, reduc oboseala si extenuarea si protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ. 

Suplimentul alimentar Anacaps Reactiv fortifică părul și contribuie la o creștere de calitate a părului, aducând firului de păr substanțele nutritive esențiale (Vitaminele B6, B8, E, B3 și Fier). Întărește și unghiile.

Ingrediente:compozitie

Ulei de onagre (Oenothera biennis) – Gelatină de pește – L-Cistină – L-Metionină – Agent de întărire: Glicerină – Sulfat de fier Nicotinamidă – Acetat de D,l-alfa tocoferol – Aromă – Emulsifiant: Lecitină de floarea soarelui - Agent de îngroșare: Ceară galbenă de albine – Coloranți: Oxizi de fier, dioxid de titan – Clorhidrat de piridoxină – Biotină

Mod de administrare: 1 capsula pe zi dimineata. Cura de 3 luni.Reacții adverse și contraindicații ANACAPS Reactiv pentru par si unghii 

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.

 A nu se utiliza de catre femeile insarcinate sau care alapteaza.