APILARNIL propolis pareri forumuri, prospect, beneficii si mod de utilizare

Analiză păreri APILARNIL PROPOLIS SI POLEN, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre cat timp se ia Apilarnil propolis, ce contraindicatii are si daca Apilarnuil propolis si polen ingrasa:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,52

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Apilarnil propolis si polen. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

apilarnil propolis pareri forumuri produse apicole pentru imunitate

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament pentru intarirea imunitatii.

Cei care vorbeau despre acesta, spuneau ca este un produs de calitate care merita cumpărat.

Ce este si pentru ce se foloseste Apilarnil propolis si polen

Apilarnilul este antiviral, biostimulant , măreşte puterea sistemului imun, îmbunătăţeşte memoria, măreşte performanţele intelectuale la copiii, îmbunătăţeşte neuro-psiho-motricitatea la copii, măreşte apetitul, măreşte energia organismului, vitalitatea şi puterea regenerativă, măreşte rezistenţa generală a organismului la boli,m ărește masa musculară la bărbaţi, are rol nutritiv, dietetic, psiho –stimulant, stimulează şi întreţine energia sexuală la bărbaţi, stimulează glandele hipofizo – suprarenale.

Propolisul potenteaza actiunile apilarnilului datorita principiilor biologic active pe care le contine bioflavonoizi, enzime, uleiuri volatile.

Este considerat un foarte bun agent antiseptic, antibiotic, antifungic si antiviral.

La nivelul sistemului imunitar are actiune stimulatoare.

Este considerat un modificator de raspuns biologic (BRM).

S-a demonstrat ca eficacitatea combinatiei apilarnil-propolis este imbunatatita de asocierea polenului, considerat hrana functionala.

Mod de administrare

Adulti: 3-8 drajeuri pe zi dupa mesele principale, dupa recomandarea medicului. 

Copii: 1-3 drajeuri pe zi, in functie de varsta si recomandarea medicului, dat fiind continutul in substante hormonale ale apilarnilului. 

Drajeurile se sug in afectiunile bucale si in cele laringo-traheo-bronsice si se inghit in cazul celorlalte afectiuni (ulcer, colite etc.). 

Durata tratamentului: Dupa indicatia medicului, tratamentul de intretinere se poate prelungi mai multe luni, dupa care se face o pauza de 30 zile


Reacții adverse si  contraindicații Apilarnil propolis si polen

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.