ASCOLIP 1000mg pareri forumuri vitamina C Lipozomala. Prospect, beneficii, administrare.

Analiză păreri ASCOLIP 1000mg vitamina C Lipozomala, aroma de coacăze, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre cat timp se ia, contraindicatii si reactii adverse:

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,53
3. Opinii Neutre - 0,51


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui supliment și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre ASCOLIP 1000mg. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament functionarea normala a sistemului imunitar.

Ce este ASCOLIP 1000mg vitamina C Lipozomala si pentru ce se foloseste 

Este dovedit științific că Vitamina C lipozomală a înregistrat o absorbție intestinală mai accelerată și protecție sporită a tiroidei împotriva agenților iritanți față de Vitamina C clasică.

pareri ascolip 1000mg plicuri forum vitamina cVitamina C este esentială pentru dezvoltarea normală a organismului si pentru mentinerea unui număr mare de functii vitale ale acestuia.

Corpul uman nu este în măsură să producă propria vitamină C si trebuie să o  obtină din alimente si suplimente alimentare. ASCOLIP – vitamina C 1000mg contine vitamina C lipozomală, obtinuta prin utilizarea tehnologiei brevetate LiposhellR, care o protejeaza de sucurile gastrice, ii permite transportul eficient in organism si-i asigura o mai buna absorbtie.  

Vitamina C creste absorbtia fierului si contribuie la: formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a vaselor de sange, a sistemului osos, a ligamentelor, dintilor, gingiilor si a pielii, la metabolismul energetic normal, la functionarea normala a sistemelor imunitar si nervos, la mentinerea sanatatii psihice, la reducerea oboselii si extenuarii, la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si la regenerarea formei reduse a vitaminei E. 

Compozitie

agenti de incarcare: glicerol, apa;
ascorbat de sodiu – 1000mg/ 1250%VNR;
lecitina de Soia (Glycine hispida) – 500mg;
lecitina de Rapita (Brassica napus) – 500mg;
aroma naturala de: coacaze negre;
stabilizator: pectina;
corector de aciditate: acid citric

Mod de administrare - dozaj

1 plic pe zi, dizolvat intr-o cantitate mica de apa rece. 

Reacții adverse si contraindicații ASCOLIP 1000mg

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.

Consultati un medic sau un farmacist înainte de a utiliza produsul dacă sunteti gravidă sau este probabil să rămâneti gravidă, daca alăptati sau aveti o predispozitie la formarea de pietre la rinichi sau la tulburări ale metabolismului fierului. Contraindicat persoanelor alergice la soia.

MAI POTI CITI