AVENE Hydrance Aqua-Gel pareri forumuri gel hidratant, beneficii, compozitie și mod de utilizare

Analiză păreri Gel-crema hidratant Hydrance Aqua-Gel, 50 ml, Avene, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre Avene hydrance aqua gel farmacia la pret mic, Avene hydrance aqua gel ingrediente 

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,55
3. Opinii Neutre - 0,41


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Avene hydrance aqua gel. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Hydrance Aqua-Gel, 50 ml, Avene pareri forum hidratarea tenului uscat

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de utilizare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament împotriva pielii deshidratate.

Ce este si pentru ce se utilizeaza Avene Hydrance Aqua-Gel

Gelul-crema hidratant Hydrance Aqua-Gel este un produs potrivit pentru ingrijirea pielii deshidratate si sensibile: cu senzatie de strangere, rugozitati, senzatie de discomfort.

Proprietati terapeutice si beneficii:

- Ofera prospetime pielii, o lasa confortabila, supla si luminoasa.

- Hidrateaza intens si fortifica pielea redandu-i hidratarea naturala si protectia de bariera.

- Ofera confort si calmare de durata pielii, prin refacerea rezervelor de apa, acum concentrate in apa termala Avene, recunoscuta pentru proprietatile sale anti-iritante.

- Atenueaza liniile fine cauzate de deshidratare.

- Oferind o hidratare intensa si de lunga durata, confortul pielii, supletea, moliciunea si luminozitatea sunt restaurate.

- Pielea este mai bine echipata pentru a lupta impotriva agresiunilor din mediul inconjurator.

- Este hipoalergenica, non-comedogena si are o textura usoara si proaspata.

- Patrunde rapid in piele lasand-o catifelata si matifiata.

Ingrediente active compozitie: Apa Termala Avene, Cohederm (complex brevatat).

Mod de utilizare: Utilizati aplicatorul la fiecare utilizare aplicand dimineata si/sau seara


Reacții adverse și contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.


MAI POTI CITI