Bilichol Pharco pareri forum capusle Colecistite și inflamații ale căilor biliare. Rezumat prospect, mod de utilizare.

Analiză păreri Bilichol, 24 capsule, Pharco , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre Bilichol contraindicatii, cat timp se ia si daca Bilichol ingasa:

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,50
3. Opinii Neutre - 0,41

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Bilichol Pharco. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Bilichol Pharco pareri forumuri prospect beneficii reactii adverse

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament împotriva Colecistite și inflamații ale căilor biliare.


Cu toate ca nu este unul din cele mai populare produse după părereac noastră este unul din cele mai eficiente. Cei care vorbeau despre acesta, spuneau ca este un produs de calitate care merita cumpărat.

Indicatii terapeutice Bilichol Pharco:

 • Adjuvant în tratamentul următoarelor afecțiuni:
 • Diskinezii biliare
 • Microlitiază biliară
 • Colecistite și inflamații ale căilor biliare
 • Stază biliară
 • Hipotonia veziculei biliare
 • Sindromul post-colecistectomie

Compoziție. O capsulă moale gastrorezistență de Bilichol Pharco conține urmatoarele ingrediente:

 • Mentol 32 mg,
 • Menton 6 mg,
 • Pinen (a și b) 17 mg,
 • Borneol 5 mg,
 • Cineol 2 mg,
 • Camfen 5 mg

Excipienți: conținutul capsulei: ulei de măsline; capsulă: gelatină, anidrisorb, glicerol 85%, p-hidroxibenzoat de etil sodic, p-hidroxibenzoat de propil sodic, clorofilină Cu-Na, apă purificată; strat gastrorezistent al capsulei: formaldehidă 40%, etanol absolut, butanonă.

Mod de administrare Bilichol Pharco:

La adulți este de 1 – 2 capsule moi gastrorezistente BILICOL de 3 ori pe zi, înainte de mese, în tratamente a căror durată depinde de recomandarea medicului, în funcție de tipul afecțiunii și de particularitățile fiecărui caz în parte.

jumătate din doza recomandată la adulți, pentru a evita un eventual supradozaj.  


Reacții adverse si c
ontraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.

Datorită efectului colecistokinetic al unor componente din compoziția medicamentului, administrarea la pacienți cu litiază biliara poate determina apariția unei colici biliare, în cazul prezenței unor calculi a căror dimensiune nu permite eliminarea lor.

Tratamentul cu Bilichol poate reduce efectul anticoagulantelor orale de tip acenocumarol sau warfarină.

MAI POTI CITI