BISEPTOL RENAL păreri forumuri comprimate cu Albastru de Metilen prospect, beneficii, mod de utilizare

Analiză păreri BiSeptol Renal cu Albastru de Metilen Dacia Plant raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre Biseptol tablete cine a folosit,  cât dureaza tratamentul cu biseptol, biseptol renal îngrașă:

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,55
3. Opinii Neutre - 0,50

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre tabletele BiSeptol Renal cu Albastru de Metilen. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

pareri biseptol renal cu albastru de metilen forum infectii urinare

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament împotriva .

Cu toate ca nu este unul din cele mai populare produse după părerea noastră este unul din cele mai eficiente. Cei care comentau despre acesta, spuneau ca este un produs de calitate care merita cumpărat.

Ce este și pentru ce se folosește BiSeptol Renal cu Albastru de Metilen Dacia Plant

Formula concentrata, cu rezultate de la prima utilizare, conceputa pentru reducerea riscului de contaminare bacteriana a cailor urinare.

Pe bază de albastru de metilen și extracte concentrate din fructe de merișor și ienupăr, BiSeptol renal are efecte puternice antiseptice urinare, antiinflamatoare și diuretice.

ACTIUNI ȘI BENEFICII:

 - antiseptica urinara;

- antiinflamatoare;

- diuretica (cu cresterea eliminarii de acid uric).

Contribuie la: 

- contribuie la mentinerea sanatatii tractului urinar;

- profilaxia si tratamentul infectiilor urinare, acute sau recidivante.

Ingrediente compoziție: 

Merisor (Vaccinium vitis-idaea) - extract din fructe (300 mg); afin (Vaccinium myrtillus) - extract din fructe (150 mg); ienupar (Juniperus communis) - extract 5:1 din fructe (100 mg); echinacea (Echinacea purpurea) - extract 5:1 cu 4% polifenoli din tulpini si radacina (50 mg); albastru de metilen pulbere (5 mg); ulei esential de ienupar (Juniperus communis) (1 mg); ulei esential de tea-tree (Melaleuca alternifolia) (1 mg); ulei esential de oregano (Origanum vulgare) (1 mg); agent de incarcare: celuloza microcristalina; agenti antiaglomeranti: dioxid de siliciu coloidal, saruri de magneziu ale acizilor grasi vegetali.

Mod de administrare

Cate 2-3 comprimate pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei. 

Comprimatele se inghit cu apa. 

In caz de dificultate la inghitire, comprimatele se pot rupe in doua.

Reacții adverse și contraindicații BiSeptol Renal cu Albastru de Metilen

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.