BLOXIVIR Spray nazal gel păreri forumuri, informații prospect, beneficii și cum se folosește

Analiză păreri BloxiVir Spray nazal gel , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre cât timp folosesc BloxiVir Spray nazal gel, BloxiVir Spray nazal gel contraindicații:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,57
3. Opinii Neutre - 0,47


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre BloxiVir Spray nazal gel. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament împotriva infecțiilor virale.

Cu toate ca nu este unul din cele mai populare produse după părerea noastră este unul din cele mai eficiente. Cei care vorbeau despre acesta, spuneau ca este un produs de calitate care merita cumpărat.

pareri bloxivir spray gel nazal forum cat timp se foloseste

Ce este și pentru ce se folosește BloxiVir Spray nazal gel

Bloxivir este atat o metoda de prevenire, cat si de combatere a infectiilor virale ale cailor respiratorii superioare, cauzate, printre altele, de virusuri gripale si coronavirusuri, inclusiv SARS-CoV-2.  

Bloxivir este primul spray nazal sub forma de gel de acest tip care protejeaza, previne si combate inflamatia virala datorita celor trei ingrediente, care au fost testate in studii clinice.

Ingrediente responsabile pentru actiunea dispozitivului medical: iota-caragenan, hialuronat de sodiu, ectoina.

Se poate folosi profilactic, pentru a sustine functiile fiziologice normale ale membranei mucoase a cavitatii nazale si a sinusurilor paranazale.

BENEFICII

• Blocheaza patrunderea virusurilor in celule si, prin urmare, protejeaza impotriva infectiilor virale ale cailor respiratorii superioare care au un grad ridicat de infectiozitate (gripa si raceala, produse de virusuri gripale si coronavirusuri.

• Reduce probabilitatea de suprainfectie bacteriana, care apare frecvent dupa infectiile virale.

• Protejeaza impotriva raspandirii virusurilor (prin limitarea transmiterii de la persoanele simptomatice sau asimptomatice la alte persoane).

• Protejeaza impotriva uscaciunii si iritatiei membranei mucoase a cavitatii nazale cauzate de factorii de mediu.

• Calmeaza simptomele infectiilor virale ale cailor respiratorii superioare, inclusiv inflamatia mucoasei nazale, care este asociata cu o crestere a productiei de mucus ce determina aparitia rinitei si a secretiilor nazale abundente.


Mod de utilizare

Doza recomandata este de 1 doza de gel in fiecare nara, la intervale de 4-5 ore intre aplicari.

Efectul protector incepe imediat dupa aplicare si dureaza pana la 5 ore.

Reacții adverse și contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.

MAI POTI CITI