COMPRESĂ gel termic cald / rece Instantă Dispotech păreri forumuri, beneficii, mod de utilizare și reacții adverse

Analiză păreri Compresa termica cald/rece, 14cm x 18cm, Dispotech  raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre Compresa gel termic, Compresa rece calda farmacie, Comprese reci indicatii pentru febra:

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,54
3. Opinii Neutre - 0,52

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre.compresa termica cald/rece, 14cm x 18cm, Dispotech Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

pareri compresa cu gel cald rece forum tratamentul dureriilor

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament împotriva durerilor de diverse etiologii. .

Cu toate ca nu este unul din cele mai populare produse după părerea noastră este unul din cele mai eficiente. Cei care vorbeau despre acesta, spuneau ca este un produs de calitate care merita cumpărat.

Ce este COMPRESĂ gel termic cald / rece Instantă Dispotech 14 cm x 18 cm

Compresa termica cald/rece cu gel Dispotech este reutilizabila, non-toxica, fiind ideala atat pentru uz profesional in diverse unitati medicale, cat si la domiciliu. 

Poate fi incalzita sau racita cu ajutorul surselor externe, in functie de necesitate.

Compresa calda de unica folosinta, usor de utilizat, pentru uz extern, indicata in cazul hipotermiei sau in orice situatie ce necesita aplicatii calde (lumbago, reumatism, torticollis etc). 

Genereaza o temperatura de +50°C si are un efect rapid de calmare si ameliorare a durerii.  

Compresa rece de unica folosinta, usor de utilizat, pentru uz extern, indicata in cazul hipertermiei, diverselor leziuni, hematoame, luxatii, entorse etc, sau in orice situatie ce necesita aplicatii reci. 

Reduce temperatura in zona afectata si are un efect rapid de calmare si ameliorare a durerii.

Proprietati terapeutice și beneficii:

- Aplicatie calda: este ideala pentru reumatism, dureri de spate, dureri menstruale etc.

- Aplicatie rece: este ideala pentru hematoame, entorse, diverse traumatisme.

- Este maleabila, retine temperatura timp indelungat si nu se solidifica la temperaturi foarte scazute.


Cum se fiolosește COMPRESĂ gel termic cald / rece Instantă Dispotech

Se sparge bula cu apa din interior strangand punga, se agita pentru omogenizare si se aplica pe suprafata afectata. Pentru a evita arsurile se recomanda infasurarea pungii intr-un prosop.

Reacții adverse și contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.