Cystinol Akut păreri forumuri, prospect, beneficii, mod de utilizare si contraindicații

Analiză păreri Cystinol Akut, 60 drajeuri, Schaper & Brummer, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre cât timp se ia Cystinol Akut, cine a folosit, Cystinol Akut îngrașă:

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,54
3. Opinii Neutre - 0,50

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Cystinol Akut. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament împotriva inflamatiilor si infectiilor urinare.

Cu toate ca nu este unul din cele mai populare produse după părerea noastră este unul din cele mai eficiente. Cei care vorbeau despre acesta, spuneau ca este un produs de calitate care merita cumpărat.

Ce este și pentru ce se folosește

pareri cystinol akut forum tratament naturist infectii urinare

Cystinol akut este folosit in tratamentul inflamatiilor si infectiilor tractului urinar, fiind obtinut din extract de frunze uscate de strugurele ursului.  

Frunzele de Strugurele ursului au un efect antibacterian, antiinflamator si analgezic fiind folosite in tratamentul infectiilor de tract urinar inferior necomplicate.

Este un produs traditional din plante pentru tratarea infectiilor necomplicate ale tractului urinar inferior.

Tratament de prima intentie in infectii urinare, pana la venirea antibiogramei

Medicament din plante cu efect antibacterian, antiinflamator si analgezic dovedit. Amelioreaza rapid si eficient simptomele in maxim 3 ore de la administrare.

Ingrediente compoziție

Un drajeu de Cystinol Akut contine intre 238.7-297.5 mg extract uscat de frunze de Strugurele ursului (Arctostaphylos uva-ursi), corespunzator la 70 mg derivat de hidroquinona, calculat ca arbutina anhidrica.

Mod de administrare - dozaj

2 tablete de 3 ori/zi, 7-10 zile

Cystinol Akut se administreaza adultilor si copiilor peste 12 ani dupa ce au fost excluse afectiunile potential grave de catre medic.


Reacții adverse și contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.

Sarcina: medicamentul nu trebuie utilizat.

Alăptare: Medicamentul nu trebuie utilizat.

Daca observati sange in urina, aveti febra sau problemele persista mai mult de 5 zile, consultati medicul.