Dr.Max Femtime Gel pareri forumuri, prospect, compozitie si cum se foloseste

Analiză păreri Dr.Max Femtime Gel intim antibacterian, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre Femtime Gel beneficii, cat se foloseste Femtime Gel:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,54

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre gelul intim antibactrian Femtime Gel. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

dr max femtime pareri forum gel intim antibacterian

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament care stopeaza dezvoltarea ciupercilor si bacteriilor.

Cu toate ca nu este unul din cele mai populare produse după părerea noastră este unul din cele mai eficiente. Cei care vorbeau despre acesta, spuneau ca este un produs de calitate care merita cumpărat.

Femtime Intimate Wash cu aditiv antibacterian este un gel cu ingrediente antibacteriene dezvoltat pentru igiena intima zilnica a femeilor si fetelor, ce contine culturi probiotice, acid lactic si clorhexidina.

Beneficii:

Acidul lactic contribuie la mentinerea unui pH optim de 3,5 si la protejarea zonei intime;

Ingredientul antibacterian, clorhexidina, stopeaza dezvoltarea ciupercilor si bacteriilor;

Componenta Dermosoft Decalact Liquid ajuta la indepartarea mirosurilor neplacute si a discomfortului zonei intime.

Ingrediente compozitie: Aqua, Sodium Cocoamphoacetate, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Lactic Acid, Sodium Chloride, Sodium Cocoyl Glutamate, Glycerin, PEG-55 Propylene Glycol Oleate, Propylene Glycol, Lactobacillus Lysate, Chlorhexidine Digluconate, Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate, Triethyl Citrate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenethyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Isopropyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Linalool, Butylphenyl Methylpropional

Mod de utilizare: 

Proiectat pentru igiena zonelor intime. Spalati cu grija zona intima si clatiti bine dupa utilizare. Potrivit in timpul menstruatiei si sarcinii.  


Reacții adverse si contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.

MAI POTI CITI