Dr.Max Solutie hipertonica 3% pentru nebulizare păreri forumuri, beneficii, compoziție și cum se folosește

Analiză păreri  Vitreoclar Oro stickuri Sifi , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre suplimente pentru :

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,55
3. Opinii Neutre - 0,46

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Dr.Max Solutie hipertonica 3% pentru nebulizare . Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament pentru bronsiolita, bronsita acuta, fibroza chistica .

Dr.Max Solutie hipertonica 3% pentru nebulizare pareri forum tratament bronsita
 
Cu toate ca nu este unul din cele mai populare produse după părerea noastră este unul din cele mai eficiente. Cei care vorbeau despre acesta, spuneau ca este un produs de calitate care merita cumpărat.

Ce este Dr.Max Solutie hipertonica 3% pentru nebulizare  și pentru ce se folosește

Dr.Max Nebuliser Solutie Hipertonica 3% sub forma de doza unica, fara conservanti, pentru nebulizare, actioneaza prin diferite mecanisme care faciliteaza deplasarea secretiilor de la nivelul tractului respirator, imbunatatind respiratia.

Proprietati și beneficii terapeutice:

- Desface legaturile iconice ale mucusului, reducand astfel nivelul de vascozitate si elasticitate al secretiei.

- Absoarbe apa de la nivelul mucoasei si submucoasei, reducand astfel edemul peretilor tractului respirator.

- Induce tusea si sputa, care pot ajuta la eliminarea mucusului de la nivelul bronhiilor, ameliorand astfel obstructia tractului respirator.

- In terapia prin inhalare, produsul este, in special, indicat la pacientii de orice varsta care sufera de bronsiolita, bronsita acuta, fibroza chistica si boala pulmonara obstructiva cronica (BPOC). Poate fi utilizat, de asemenea, ca solutie vehicul pentru alte produse medicamentoase administrate prin inhalare.

Compozitie: Solutie sterila de clorura de sodiu 3%.  

Mod de utilizare: Poate fi utilizat cu orice tip de nebulizator. 

Se recomanda respectarea instructiunilor de utilizare ale fabricantului echipamentului. A se utiliza 4 sau 5ml de solutie in terapia prin inhalare conform prescriptiei medicale.


Reacții adverse și contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.

Dupa deschidere, fiola trebuie utilizata imediat si aruncata dupa utilizare pentru a evita riscul de contaminare si transformarea intr-o sursa de infectie.  Nu utilizati acest produs dupa data expirarii. A nu se utiliza daca ambalajul este deteriorat. A nu se pastra la temperaturi peste 25°C.

A nu se utiliza impreuna cu alte medicamente inainte de a va consulta cu medicul dumneavoastra. La pacientii foarte sensibili, administrarea trebuie efectuata conform prescriptiei medicale, deoarece poate fi necesara administrarea prealabila a unui bronhodilatator.

In cazul aparitiei bronhospasmului sau al tusei persistente, trebuie oprit tratamentul si trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra.