Estée Lauder Double Wear Sheer Long-Wear pareri forumuri, beneficii, nuante si mod de aplicare

Analiză păreri Estée Lauder Double Wear Sheer Long-Wear Makeup SPF 20, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre cosmetice profesionale care dureaza intreaga zi:

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,50
3. Opinii Neutre - 0,47


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament cosmetic pentru un ten cu aspect sanatos, natural, autentic.

Cu toate ca nu este unul din cele mai populare produse după părerea noastră este unul din cele mai eficiente. Cei care vorbeau despre acesta, spuneau ca este un produs de calitate care merita cumpărat.

Pareri Estée Lauder Double Wear Sheer Long-Wear

Ce este Estée Lauder Double Wear Sheer Long-Wear Makeup SPF 20 si pentru ce se foloseste

Double Wear Sheer este un fond de ten mat, insesizabil, care iti ofera o senzatie de prospetime, rezistenta, care dureaza intreaga zi.

Pielea are un aspect sanatos, natural, autentic. Completat de un finish soft mat.Formula nedetectabila pune in valoare pielea in timp ce acopera, dar lasa sa se vada frumusetea ta naturala.

Uniformizeaza tonul pielii. Netezeste suprafata pielii.

Pastreaza culoarea fidela. Lejer, confortabil și usor de purtat.

Rezista la transpiratie si umiditate.

Cu SPF și antioxidanti, ajuta la protejarea impotriva razelor UV si a poluarii.

Cum alegeți nuanța corecta care ti se potriveste:

  • pentru un ten cu subton rece, rozaliu – nuanțe cu litera „C“
  • pentru un ten cu subton cald, măsliniu – nuanțe cu litera „W“
  • pentru un ten cu subton neutru, roz-auriu – nuanțe cu litera „N“

Ingrediente:

  • SPF 20 – protejează împotriva razelor solare
  • nu conține parfum, uleiuri minerale, ftalați și coloranți sintetici
  • nu cauzează acnee
  • produs testat dermatologic

Mod de aplicare:

Fondul de ten Double Wear Sheer Matte Makeup se aplică simplu, cu vârfurile degetelor, pe toată fața. Folosiți o cantitate aproximativ de mărimea unei migdale.

Dacă doriți o acoperire ceva mai opacă, stratificați fondul de ten.


Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.