ETRIXENAL gel păreri unguent cu Naproxen cu recenzii bune pe forumuri medicamente cu efect analgezic si antiinflamator,

Distribuție păreri Gel Etrixenal 100mg/g, 55g, Walmarki , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre  unde găasesc unguent cu Etrixenal cu naproxen pentru eziuni ale tendoanelor si ligamentelor:

1. Păreri Pozitive - 0,69
2. Sentiment Negativ- 0,52
3. Opinii Neutre - 0
,46

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui medicament și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Gel Etrixenal. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament împotriva durerilor articulare și musculare.

Cu toate ca nu este unul din cele mai populare produse după părerea noastră este unul din cele mai eficiente. Cei care vorbeau despre acesta, spuneau ca este un produs de calitate care merita cumpărat.

etrixenal gel naproxen pareri prospect aplicare reactii adverse

Ce este și pentru ce se folosește  Gel Etrixenal 100mg/g

Etrixenal este un medicament sub forma de gel, ce contine substanta activa naproxen in cantitate de 100mg/g, care apartine grupului de medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS). 

Etrixena este un gel aplicat local pe piele, cu efect analgezic si antiinflamator, iar ca urmare a aplicarii, durerea si umflatura sunt reduse, iar handicapul fizic este depasit. 

Este utilizat pentru tratamentul local al durerilor acute determinate de leziuni ale tendoanelor si ligamentelor, fiind destinat utilizarii de scurta durata.

Compozitie.

Substanta activa este: naproxen. Celelalte componente sunt: cloral hidrat, levomentol, etanol 96 %, parahidroxibenzoat de etil (E 214), hidroxid de sodiu, carbomeri, apa purificata.

Mod de utilizare: 

Aplicati medicamentul pe piele, intr-o cantitate ajustata la dimensiunea suprafetei leziunii (de obicei benzi de gel lungi 4cm), intindeti gelul peste zona afectata si masati usor, pana la absorbtia completa. 

 Medicamentul trebuie aplicat de 2-6 ori pe zi, la interval de cateva ore.

Mainile trebuie spalate dupa aplicarea medicamentului, cu exceptia cazului in zona tratata este la nivelul mainilor.


Reacții adverse și contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.

Înainte sa utilizati Etrixenal adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului:

- in cazul in care ati avut in trecut o reactie alergica (eruptii trecatoare pe piele, inrosire, mancarime) in timpul tratamentului cu alte preparate din grupul medicamentelor antiinflamatoare nesteroidiene;

- in timpul unei expuneri de lunga durata la medicamentul aplicat pe zone intinse ale pielii, deoarece exista posibilitatea aparitiei reactiilor adverse sistemice.

MAI POTI CITI