EXTRACT din muguri de Calin pareri forumuri, prospect, beneficii, mod de administrare si contraindicatii

Analiză păreri Extract din muguri de Calin, 50ml, Plantextrakt, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre remedii naturiste pentru buna funcţionare a plămânilor:

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,46


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Extractul din muguri de Calin. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

pareri extract din muguri de calin forum remedii gemoterapice

 Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament pentru buna funcţionare a plămânilor si tulburarile de auz la varstnici.

Cu toate ca nu este unul din cele mai populare produse după părerea noastră este unul din cele mai eficiente. Cei care vorbeau despre acesta, spuneau ca este un produs de calitate care merita cumpărat.

Extractul gemoterapic este obtinut din planta recoltata ecologic, are ca nivele de actiune: aparat respirator, sistem neurovegetativ si contine alcool etilic de cereale 18% vol.

Preparatele din scoarță de călin calmează crampele și spasmele musculare. Datorită acțiuni astringente, acestea reduc pierderile excesive de sânge din perioada menstruației.

Recomandări principale:

• Aparat respirator: susţine buna funcţionare a plămânilor; ajută la normalizarea funcţiei respiratorii;

• Organe senzitive: ameliorează tulburările de auz la vârstnici.

Compozitie: 

Extract hidro-glicero-alcoolic (alcool etilic 96% vol.obtinut din cereale, glicerina, apa purificata) din muguri de Calin-Viburnum lantana (0,5%). 

Contine alcool etilic de cereale 18% vol. Valoare energetica: 1,78 kcal/g sau 7,45 kJ/g.

Mod de administrare:

Adulti si copii peste 7 ani: in general, cate 2 ml, in putina apa, de 2 ori pe zi, dimineata si la pranz, inainte de mese.

In cazul asocierii cu alte extracte gemoterapice, se va administra o data pe zi.

La copii intre 2 si 7 ani: in general, 1 ml, in putina apa, o data pe zi, inainte de masa.

1 ml = aproximativ 25 de picaturi

Durata administrarii poate varia intre 1-3 luni de zile. Se poate repeta administrarea dupa 1 sau 2 luni de pauza.

Propuneri de asocieri ale extractului din muguri de Calin cu alte produse gemoterapice:

- in afectari pulmonare, cu Extract din muguri de Carpen - Carpinus betulus MG=D1 si Extract din muguri de Alun - Corylus avellana MG=D1;

- in tuse de natura alergica, cu Extract din muguri de Coacaz negru - Ribes nigrum MG=D1;

- in stari de hipoacuzie, cu Extract din muguri de Arin negru Alnus glutinosa MG=D1si Extract din muguri de Scorus - Sorbus domestica MG=D1;

- in dureri menstruale puternice, cu Extract din mladite de Zmeur - Rubus idaeus MG=D1.


Reacții adverse si contraindicații Extract din muguri de Calin, 50ml, Plantextrakt

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.