FENILBUTAZONĂ cremă 40 mg păreri forum tratament eficient dureri provocate de gută. Prospect, contraindicații.

Analiză păreri Fenilbutazona cremă ATB 40 mg/g, 1 tub, 40 grame. Fiterman, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre diclofenac sau fenilbutazonă, a folosit cineva cremă cu fenilbutazonă:

1. Păreri Pozitive - 0,68
2. Sentiment Negativ- 0,52
3. Opinii Neutre - 0,54

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Fenilbutazona cremă ATB 40 mg/g. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de eficiența acestuia.

Parerile persoanelor care au utilizat medicamentul contra durerii si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament împotriva durerilor articulatiilor, tendoanelor și a celor provocate de atacurile de gută.

fenilbutazona fiterman crema pareri forum dureri guta

Cu toate ca nu este unul din cele mai populare medicamente pentru durerea articulară după părerea noastră este unul din cele mai eficiente. Cei care vorbeau despre acesta, spuneau ca este un produs de calitate care merita cumpărat.

Ce este Fenilbutazona cremă ATB  40 mg/g Fiterman și pentru ce se folosește

Fenilbutazona este un antiinflamator nesteroidian puternic, ce a trecut proba timpului. Combate durerea musculara si articulara, fiind indicat chiar si in durerea din crizele acute de guta.

Unguentul cu fenilbutazona reuneste efectul antiinflamator si analgezic al acesteia cu actiunea revul-siva a camforului, mentolului si cloroformului, care asigura o buna penetrabilitate la nivelul straturilor profunde ale pielii. Unguentul se aplica numai pe tegumente indemne.

Forma farmaceutica de crema permite administrarea topica insotita de masaj.

Indicat a se utiliza pentru

-dureri provocate de guta;

- inflamatii de origine traumatica ale articulatiilor, tendoanelor, ligamentelor, muschilor;

- afectiuni reumatismale (artrita reumatoida, sinovita, osteoartrita, spondilita anchilozanta, artroza, periartropatii). 

Ingrediente compoziție Fenilbutazona crema ATB:

1 gram crema contine fenilbutazona 40 mg. 

Contine si camfor, levomentol, alcool cetostearilic emulgator tip A, polisorbat 80, glicerol, vaselina alba, etanol 96%, p-hidroxibenzoat de metil (E218), p-hidroxibenzoat de n-propil (E216), apa purificata.

Mod de utilizare Fenilbutazona cremă:

La adulti si adolescenti cu varsta peste 14 ani, crema se aplica local de 2-3 ori pe zi, pe suprafete cutanate corespunzatoare articulatiilor inflamate. 

Pentru facilitarea absorbtiei, se maseaza usor. 

Tratamentul se intrerupe dupa obtinerea ameliorarii afectiunii.


Reacții adverse și contraindicații Fenilbutazona cremă

Nu se aplică pe leziuni cutanate inchise (eczeme) sau deschise (ulcer varicos), supuratii (abcese, flegmoane)

Precauție la sensibilizare la fenilbutazona si la administrarea de anticoagulante de tip heparinic.

A nu se folosi la bolnavii cu tulburari de coagulabilitate sanguina, alterari ale formulei leucocitare sau antecedente ulceroase. Aceștia vor utiliza unguentul numai sub supraveghere medicala

Se recomanda prudenta la bolnavii cu nefrita cronica, afectiuni hepatice si cardiopatii decompensate.

Acest medicament nu este recomandat copiilor sub 7 ani. Administrati acest medicament cu prudenta la copii peste 7 ani.

Pot aparea frecvent eruptii cutanate, mancarimi ale pielii, eczema, urticarie, purpura si rar eritem polimorf, sindrom Lyell si sindrom Stevens-Johnson. Cu frecventa necunoscuta au aparut: inrosirea pielii, dermatita, edeme si reactii de fotosensibilitate.