GASTRO Acid Support păreri tratament reducerea secreției gastrice acide cu opinii bune pe forumuri

Analiză păreri Secom Gastro Acid Support, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre cât timp se ia Gastro Acid Support și dacă îngrașă:

1. Păreri Pozitive - 0,68
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,44

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

Pentru a fi cât mai obiectivi cu putință, am cautat mai multe păreri pe internet despre Gastro Acid Support de la Secom. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Gastro Acid Support, 30 tablete masticabile pareri forum prospect contraindicatii
 
Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament împotriva .

Cu toate ca nu este unul din cele mai populare produse după părerea noastră este unul din cele mai eficiente. Cei care vorbeau despre acesta, spuneau ca este un produs de calitate care merita cumpărat.

Ce este și pentru ce se folosește Gastro Acid Support

Este o formula complexa, care asociaza în compoziție saruri minerale de calciu si sodiu, enzime digestive si extracte vegetale, cu rol in mentinerea pH-ului gastric in limite normale si a bunei functionari a sistemului digestiv.  

BENEFICII și PROPRIETĂȚI TERAPEUTICE

 Ofera suport in reducerea refluxului gastroesofagian.

- Sustine reducerea nivelului de acid gastric aflat peste limitele fiziologice si ofera suport in reducerea refluxului gastroesofagian.

- Ofera suport in protejarea mucoasei gastrice in fata eroziunii induse de acidul gastric in exces si a factorilor cu caracter proinflamator.

- Sustine sinteza normala a prostaglandinelor de tip E2 (compusi cu caracter citoprotector de la nivel epitelial, ce ofera o protectiei semnificativa mucoasei gastrice prin favorizarea secretiei de bicarbonat, sustinand astfel intarirea stratului de mucus gastric).

- Favorizeaza cresterea activitatii enzimelor de faza I si II a detoxifierii hepatice si reducerea productiei speciilor reactive de oxigen (radicali liberi).

- Sustine buna functionare a sistemului digestiv si echilibrarea manifestarilor asociate unei digestii ingreunate (senzatie de plin sau greutate in stomac, balonare, colici abdominale, flatulenta sau eructatii).

- Mentine tranzitului intestinal normal.

Ingrediente compoziție

Amestec Gastro Acid Support: bicarbonat de sodiu, carbonat de calciu, pectina (390mg), amestec de enzime: bromelaina, papaina, proteaza, lipaza, amilaza (105mg), Fenicul (5mg), Palmier-pitic (5mg), rozmarin (5mg).

Mod de utilizare Secom Gastro Acid Support:

La nevoie, 1-3 tablete masticabile/zi, dupa mese sau conform recomandarii consultantului de specialitate.


Reacții adverse și contraindicații Gastro Acid Support

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.