Genacol Plus Glucozamina păreri forumuri, prospect, beneficii și cum se folosește

Analiză păreri Genacol Plus Glucozamina capsule, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre genacol plus prospect contraindicații:

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,58
3. Opinii Neutre - 0,60

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre.Genacol Plus Glucozamina  Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament împotriva .

Cu toate ca nu este unul din cele mai populare produse după părerea noastră Genacol Plus Glucozamina este unul din cele mai eficiente. Cei care vorbeau despre acesta, spuneau ca este un produs de calitate care merita cumpărat.

genacol plus glucozamina pareri forumuri dureri articulatii

Conform prospectului Genacol plus glucozamina reprezinta combinatia optima dintre colagenul AminoLock® si glucozamina, doua ingrediente esentiale pentru protectia articulatiilor. Bucurati-va acum de articulatii mai sanatoase, tendoane si ligamente mai puternice si o lubrifiere optima a articulatiilor, cu Genacol plus glucozamina.

Beneficiile Genacol plus glucozamina

Colagenul AminoLock® mentine cartilajele sanatoase si contribuie la reducerea durerilor articulare.

Glucozamina imbunatateste calitatea lichidului sinovial, pentru lubrifierea corespunzatoare a articulatiilor.

Genacol plus glucozamina este recomandat:

  • persoanelor care sufera de dureri articulare la nivelul genunchilor, coloanei, soldului, umerilor, incheieturilor etc.;
  • celor care isi doresc mentinerea articulatiilor sanatoase;
  • persoanelor care vor sa isi recastige mobilitatea si flexibilitatea articulara.
 
De ce sa alegeti Genacol plus glucozamina?
 
1. Eficienta demonstrata clinic

Eficienta produselor din gama Genacol este demonstrata prin 3 studii clinice. Acest lucru dovedeste clar ca produsele Genacol ofera suportul optim pentru sanatatea articulatiilor, printr-o solutie naturala si sigura.

2. Absorbtie ridicata, pentru rezultate maxime

Colagenul AminoLock® este cel care diferentiaza produsele Genacol fata de concurenta. Datorita tehnologiei unice, AminoLock®, veti beneficia de cel mai absorbabil tip de colagen, disponibil pe piata. Cu cat molecula de colagen este mai mica, cu atat absorbtia este mai mare, iar rezultatele sunt mai bune.

Efect de lubrifiere

Adaosul de glucozamina completeaza perfect formula Genacol, deoarece asigura cresterea calitatii lichidului sinovial, responsabil de lubrifierea articulatiilor si flexibilitatea acestora.

Ingrediente/capsula:

Colagen AminoLock®: 400 mg
Glucozamina: 333 mg
Vitamina C: 10 mg (12,5% din DZR)

Alte ingrediente:
Stearat de magneziu: 10 mg
Capsula din gelatina: 99 mg

Mod de Administrare Genacol plus glucozamina

3 capsule/zi, intr-o singura doza (dimineata sau seara), timp de minimum 3 luni. Pentru rezultate de durata, cura poate fi repetata o data sau de doua ori pe an.  

Reacții adverse și contraindicații Genacol Plus Glucozamina

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.