GNC Brain Health Formula păreri forumuri: bun adjuvant in recuperarea post-accident vascular cerebral. Rezumat prospect.

Am cautat pe forumuri mai multe păreri despre  Brain Health Formula. Am observat ca multi din cei care au utilizat suplimentul, au fost în general multumiti de acesta.

Cu toate astea, sunt si câteva persoane care spun ca au încercat alte produse / suplimente care au funcționat mai eficient.

Pentru alții, Brain Health Formula a funcționat cel mai bine si din acest motiv recomanda să il incerci, dar e posibil ca alt produs sa fie mai potrivit pentru organismul tau. Tine cont ca aceste păreri sunt pur subiective.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui supliment și susțin că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate.

Ce este GNC Preventive Nutrition Brain Health Formula și cum se administrează. Rezumat prospect Brain Health Formula, compoziție, beneficii, contraindicații si efecte adverse.

Evaluare păreri forum, opinii, comentarii și recenzii Brain Health Formula

pareri gnc brain health formula forum recuperare accident cerebral

• Utilitatea suplimentului: 4,53 din 5
• Funcționează suplimentul așa cum este descris în prospect: 4,46 din 5
• Este suplimentul usor de utilizat și administrat: 4,25 din 5
• Este suplimentul de calitate bună: 4,34 din 5
• Acțiune rapida: 4,44 din 5
• Formula de mare putere: 4,37 din 5
• Ingrediente de calitate: 4,39 din 5
• Nu creează dependență: DA
• Are suplimentul un preț bun: 4,44 din 5

GNC Brain Health Formula rezumatul prospectului cu informatii, recomandari si sfaturi

GNC Preventive Nutrition Brain Health Formula este un complex de ingrediente studiate clinic, cu proprietati farmacologice multimodale indicate pentru preventia tulburarilor acute si cronice ale sistemului nervos central.

Este recomandat ca adjuvant in recuperarea post-accident vascular cerebral, traumatisme cranio-cerebrale, tulburari cognitive, dar si pentru preventia apartiei bolilor neurodegenerative. Sustine procesele endogene de reparare si recuperare ca urmare a leziunilor sau a bolilor degenerative;

Compozitie

Brain health formula contine nutrienti-cheie, respectiv huperzina, tirozina si colina, pentru mentinerea si recuperarea functiilor cerebrale. Fosfatidilserina si vitaminele B-6 si B-12 ofera suport pentru mentinerea sanatatii sistemului nervos.

Ingrediente ce sustin sanatatea cardiovasculara si cerebrala: Resveratrol resVida (un resveratrol de inalta puritate (99% din trans-resveratrol pur)), gingko biloba, curcumin.

GNC Preventive Nutrition Brain Health Formula ofera antioxidanti importanti, luteina, astaxantina, curcumin, Bacopa Monnieri, Ashwaganda si Ghimbir, care protejeaza celulele sanatoase impotriva radicalilor liberi.

Contine DMAE (dimetilaminoetanol) si Huperzine A ce cresc nivelul de acetilcolina si reduc neurotoxicitatea data de excesul de glutamat (neurohormon excitator), alcool, amoniac, droguri ( efect neuroprotectiv).

Mod de administrare - dozaj: 

Ca supliment alimentar, administrati zilnic 2 tablete, in timpul mesei.

Portie de servire: 2 tablete

Tu ai incercat GNC Brain Health Formula ? Te-a ajutat? Lasa parerea ta despre GNC Brain Health Formula in sectiunea de comentarii – indiferent ca e o opinie pozitiva sau negativa.


Contraindicatii si reactii adverse

Consultati medicul inainte de a utiliza acest produs daca sunteti insarcinata, alaptati, administrati alte medicamente sau aveti o afectiune medicala. 

Intrerupeti administrarea cu doua saptamani inainte de orice interventie chirurgicala. 

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. 

A nu se lasa la vederea si indemana copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.