IMUNOCAPS păreri forumuri: eficace în cazul infecţiilor, mai ales gripale. Prospect, administrare și contraindicații.

Analiză păreri Imunocaps FarmaClass, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre suplimente pentru creşterea capacităţii de apărare a organismului la infecţii bacteriene, virale:

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,53
3. Opinii Neutre - 0,47


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Imunocaps. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament împotriva infecțiilor virale care vin odată cu sezonul ece.

Cu toate ca nu este unul din cele mai populare produse după părerea noastră este unul din cele mai eficiente. Cei care vorbeau despre acesta, spuneau ca este un produs de calitate care merita cumpărat.

Ce este și pentru ce se folosește

Imunocaps aduce un aport de vitamine: complex B, vitamina C, care ajută la susţinerea funcţionării organismului în caz de gripă, răceală. Este antioxidant şi adaptogen crescând capacitatea organismului la diverşi agenţi infecţioşi cât şi la stres.  

pareri imunocaps forum capsule imunitate naturisre infectii virale

Este un imunostimulator blând, eficace în cazul infecţiilor, mai ales gripale. Echinacea purpurea şi-a dovedit eficatitatea în creşterea capacităţii de apărare a organismului la infecţii: este un imunostimulator ce acţionează prin creşterea capacităţii nespecifice de apărare a organismului; activează fagocitoza şi stimulează fibroblaştii.

BENEFICII

• Polenul este produs al stupului cu foarte multe utilizări datorită conţinutului bogat în vitamine , minerale.

• Ginsegul siberian este imunomodulator , creşte imunitatea umorală şi celulară prin stimularea celulelor imunocompetente, în special a limfocitelor T-helper. Îmbunătăţeşte rezistenta organismului şi reduce frecvenţa îmbolnăvirilor.

• Fructele de măceş au conţinut foarte ridicat în vitamina C (1000mg%).

• Este antioxidant şi adaptogen crescând capacitatea organismului la diverşi agenţi infecţioşi cât şi la stres.

• Imunocaps se recomandă pentru creşterea capacităţii de apărare a organismului la agenţi infecţioşi;

• Este eficient în caz de gripă şi răceală.

Mod de administrare:

1 cps x 2/zi, luate înainte de masă cu un pahar de apă;

Se recomandă administrarea IMUNOCAPS timp de 1 luna.


Reacții adverse și contraindicații Imunocaps

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.

Nu se administrează concomitent cu vaccinările.

Nu se administrează în boli autoimune.

MAI POTI CITI