Inulin FOS Zenyth pareri forumuri, prospect, compozitie, beneficii si mod de utilizare

Analiză păreri  Vitreoclar Oro stickuri Sifi , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre Inulin FOS Zenyth cat timp se ia, cine a luat Inulin FOS Zenyth, Inulin FOS ingrasa:

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,58
3. Opinii Neutre - 0,55


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Inulin FOS Zenyth. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament pentru slabire sanatoasa si eficienta fara efecte secundare.

Cu toate ca nu este unul din cele mai populare produse după părerea noastră este unul din cele mai eficiente. Cei care vorbeau despre acesta, spuneau ca este un produs de calitate care merita cumpărat.

Ce este si pentru ce se utilizeaza Inulin FOS Zenyth conform informatiilor din prospect

Inulin FOS Zenyth beneficii pareri forum daca ingrasa

Supliment alimentar sub forma de pulbere, 100% natural, recomandat ca suport intestinal prebiotic, pentru refacerea florei intestinale, imbuatatirea digestiei si normalizarea tranzitului intestinal. 

Inulina poate aduce beneficii importante perosanelor care vor sa-si modeleze silueta, poate ajuta la inlocuirea zaharurilor si carbohidratilor simpli, mentinand satietatea un timp indelungat si scazand pofta de mancare fara a dauna corpului. 

Impreuna cu fructo-oligozaharidele, inulina stimuleaza inmultirea bacteriilor benefice in intestin.

Ingrediente compozitie: 

Inulina si fructo-oligozaharide (FOS), obtinute din radacina de cicoare (Cichorium intybus).

Nu contine lactoza, gluten, soia, stearat de magneziu, indulcitori artificiali sau aditivi chimici.

Mod de administrare -dozaj: 

In doze de minimum 12g pe zi (4 lingurite) contribuie la normalizarea tranzitului intestinal prin cresterea frecventei scaunelor. 

Se administreaza amestecat cu apa sau alte lichide (ceai, cafea, sucuri, etc) sau in alimente precum iaurtul, budinca, etc.
  

Reacții adverse si contraindicații Inulin FOS Zenyth

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.

Doze mai mari de 40g pe zi pot cauza disconfort gastric si diaree.

MAI POTI CITI