NATURALIS ARTROSUPORT RECE gel păreri forumuri, beneficii. mod de utilizare și contraindicații

Analiză păreri NATURALIS ARTROSUPORT RECE GEL EMULSIONAT , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre cel mai bun produs pentru refacerea articulatiilor și vitamine si minerale pentru muschi

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,60

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Artrosuport rece. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

artrosuport rece gel pareri forum utilizare contraindicații

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament pentru ameliorarea durerilor musculare și articular

Cu toate ca nu este unul din cele mai populare produse după părerea noastră este unul din cele mai eficiente. Cei care vorbeau despre acesta, spuneau ca este un produs de calitate care merita cumpărat.

Ce este NATURALIS ARTROSUPORT RECE GEL EMULSIONAT și pentru ce se folosește

ArtroSuport Rece, gel este un produs topic recomandat în ameliorarea durerilor musculare și articulare și reducerea inflamației din entorse, luxații sau alte traumatisme minore, febră musculară sau episoade acute ale afecțiunilor reumatice.

Datorită conținutului în mentol și ulei de mentă, ArtroSuport Rece, gel produce un efect local de răcire și vasoconstricție care determină calmarea durerii și o ușoară anestezie, scăzând semnificativ percepția durerii. 

ArtroSuport Rece, gel acționează local, iar efectul este de natură mecanică, asemănător cu cel al gheții, însă mult mai intens și de lungă durată. 

Efectul analgezic al mentolului și uleiului de mentă este susținut de prezența unor extracte vegetale cu efect dovedit clinic în tratamentul afecțiunilor reumatice (extract de gheara diavolului și arnică).

ArtroSuport Rece, gel reprezintă o alternativă optimă la antiinflamatoarele nesteroidiene pentru ameliorarea locală a durerii.

Beneficii Naturalis ArtroSuport RECE gel emulsionat:

  • ameliorează durerea articulară sau musculară
  • calmează inflamația și edemul asociat afecțiunilor reumatice sau traumatismelor atenuează tensiunea musculară
  • susține recuperarea musculară după exercițiile fizice sau efort fizic intens

Mod de utilizare Naturalis ArtroSuport RECE gel emulsionat:

Adulți şi copii peste 12 ani: ArtroSuport Rece, gel se aplică de 2 - 3 ori pe zi la nivelul zonei dureroase sau ori de câte ori este nevoie. 

Doza administrată la fiecare aplicare variază în funcţie de suprafaţa zonei afectate, fiind de aproximativ 2 - 4 g gel (corespunzător la aproximativ 5 - 10 cm gel).

Aplicarea produsului se face numai pe tegumentul intact.

Reacții adverse și contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.

ArtroSuport Rece, gel nu se recomandă a fi utilizat pe perioada sarcinii sau alăptării, deoarece nu sunt date suficiente privind siguranța utilizării.