NIOXIN Exfoliant Purifiant impotriva Matretii pareri forumuri: elimina instantaneu mătreața si celulele moarte

Analiză păreri  Vitreoclar Oro stickuri Sifi , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre tratamente contra matretei care au eficienta demonstrata:

1. Păreri Pozitive - 0,69
2. Sentiment Negativ- 0,53
3. Opinii Neutre - 0,50


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Nioxin Scalp Recovery Purifying Exfoliator, 50ml. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

exfoliant-purifiant-impotriva-matretii-nioxin-pareri-forumuri

Parerile persoanelor care au utilizat Nioxin Scalp Recovery Purifying Exfoliator, 50ml si au urmat schema de utilizare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament împotriva .

Cu toate ca nu este unul din cele mai populare produse după părerea noastră este unul din cele mai eficiente. Cei care vorbeau despre acesta, spuneau ca este un produs de calitate care merita cumpărat.

Exfoliant Purifiant impotriva Matretii Nioxin Scalp este un produs pentru ingrijirea scalpului afectat de matreata, special conceput pentru pregatirea acestuia in vederea aplicarii samponului, a balsamului si a serului din aceeasi gama. 

Reduce in mod dramatic acumularile de impuritati de la nivelul scalpului, eliminand instantaneu matreata si celulele moarte si garantand cele mai bune rezultate ale tratamentului Nioxin Scalp Recovery.

Ingrediente compozitie: extract de ceai verde, tehnologia NIODerma™

Mod de utilizare

Se aplica pe parul si scalpul uscate, utilizand aplicatorul special si distribuind produsul vertical si orizontal, pe sectiuni, se maseaza intreaga suprafata a scalpului timp de 5-6 minute, apoi se lasa sa actioneze 3 minute si se clateste cu apa calda. 

Se continua cu cei 3 pasi ai tratamentului Scalp Recovery. 

Se recomanda purtarea manusilor de protectie in timpul aplicarii produsului. 

Flaconul este conceput pentru o singura utilizare.  


Reacții adverse si contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.

MAI POTI CITI