Păreri BLOXIVIR SPRAY ORAL GEL forumuri protecție împotriva virusților. Prospect, utilizare și prețuri.

Analiză păreri Bloxivir Spray Oral Covid , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre medicamente care blochează multiplicarea virusurilor si calmează simptomele infecțiilor virale:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,49


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Bloxivir Spray Oral Gel. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament împotriva Covid, gripă și răceli.

Cu toate ca nu este unul din cele mai populare produse după părerea noastră Bloxivir Spray Oral Covid este unul din cele mai eficiente. Cei care vorbeau despre acesta, spuneau ca este un produs de calitate care merita cumpărat.

Bloxivir Spray Oral este destinat protectiei zilnice impotriva virusurilor care produc inclusiv COVID-19, raceala si gripa. 

Bloxivir Spray Oral  gel pareri forumuri prospect preturi

Poate fi utilizat de mai multe ori pe zi, atat preventiv (profilactic), cat si ca tratament, la adulti si la copii cu varsta peste un an.

Dupa aplicarea pe mucoasa bucala, creeaza o pelicula care actioneaza drept bariera mecanica impotriva agentilor patogeni, iar ingredientele din compozitie - iota-caragenan, hialuronat de sodiu si ectoina – dezactiveaza agentii patogeni. 

Bloxivir este atat o metoda de prevenire, cat si de combatere a infectiilor virale ale cailor respiratorii superioare, cauzate, printre altele, de virusuri gripale si coronavirusuri, inclusiv SARS-CoV-2.

Indicatii și Beneficii Bloxivir spray oral, sub forma de gel:

1. BLOCHEAZA VIRUSURILE SI OFERA PROTECTIE IMPOTRIVA PATRUNDERII VIRUSURILOR IN ORGANISM SI RASPANDIRII VIRUSURILOR (prin limitarea transmiterii de la persoanele simptomatice sau asimptomatice la alte persoane).

2. CALMEAZA SIMPTOMELE INFECTIILOR SI SUSTINE TRATAMENTUL

Blocheaza multiplicarea virusurilor si calmeaza simptomele infectiilor virale ale cailor respiratorii, inclusiv ale faringitei, cat si tusea seaca.

3. SCURTEAZA DURATA BOLII cauzate de infectii bacteriene sau virale ale mucoasei nazale si 
reducerea probabilitatii. de suprainfectie bacteriana.

Mod de aplicare / folosire

Efectul protector incepe imediat dupa aplicare si dureaza pana la 5 ore.

Doza recomandata este de 1 pana la 2 doze aplicate in cavitatea bucala, la intervale de 4-5 ore intre aplicari. 

Ambalajul de 20 ml contine 200 de doze de produs.


Reacții adverse și contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.


MAI POTI CITI