Păreri ROYAL Provite 5000 fiole forumuri suplimente Anti-Stress și pentru energie mentală. Rezumatul prospectului.

Analiză păreri  ROYAL PROVITE 5000  – Energie Fizică și Mentală, Recuperare, Anti-Stress – Super-Concentrat , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre royal provite ingrașă, cât timp se ia royal provite 5000, prospect contraindicații și efecte adverse:

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,54
3. Opinii Neutre - 0,49


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre fiolele ROYAL Provite 5000. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de beneficiile acestui supliment apicol pentru energie și recuperare fizică și mentală.

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament anti-stress și pentru energie mentală și fizică.

Cu toate ca nu este unul din cele mai populare produse după părerea noastră este unul din cele mai eficiente. Cei care vorbeau despre acesta, spuneau ca este un produs de calitate care merita cumpărat.

ROYAL Provite 5000 pareri forum prospect beneficii cat timp se ia

Ce este și pentru ce se folosește ROYAL Provite 5000 

Royal Provite 5000, prin aportul Lăptișorului de Matcă din compoziție – prezent în produs în cea mai concentrată formă existentă pe piață – 3850 Mg per Fiolă, favorizează energia organismului și contribuie activ la înlăturarea oboselii și extenuării, oferind organismului vitalitate și tonicitate

Prin combinația Polenului de Albine și a Vitaminei E naturale din compoziție, Royal Provite 5000 ajută organismul să gestioneze în mod optim perioadele stresante. Prin acțiunea sa anti-oxidantă, protejează organele interne în fața daunelor care pot surveni în urma dezechilibrelor provocate de stress.

Royal Provite 5000, prin acțiunea ingredientelor sale, întărește sistemul imunitar și restabilește echilibrul și buna funcționare a organismului în perioadele în care acesta nu este pe deplin pregătit să funcționeze la parametri maximi.

Forma Lichidă a ROYAL PROVITE 5000 garantează o Absorbție Optimă și o Accelerare a Efectelor Tratamentului. ROYAL PROVITE 5000 este practic, ușor de administrat și plăcut la gust.

Ingrediente compoziție

  • Lăptișor de matcă – 3850 mg 
  • Polen de albine – 550 mg 
  • Propolis purificat* – 40 mg (echivalent a 100 mg Propolis brut)
  • Vitamina E – 10 mg / 83% DZR

Lăptișorul de matcă este o sursă bogată de aminoacizi și minerale: Calciu, Fier, Zinc, Mangan, Fosfor, Potasiu, dar și de vitamine: Complexul B, Vitamina A, C, D, E, K regăsindu-se în compoziția naturală a acestui super-aliment.

Polenul de Albine îmbunătățește energia și memoria, încetinește procesul de îmbătranire, promovează menținerea unei greutăți corporale optime și stimulează performanțele atletice.

Mod de administrare și dozaj

Se consumă 1 Fiolă pe zi, înainte de micul dejun. Se agită înainte de utilizare.Reacții adverse și contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.

A nu se depăși doza zilnică!

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

MAI POTI CITI