POLYGEMMA 10 bărbați, păreri forumuri, prospect, beneficii mod de utilizare și contraindicații

Analiză păreri Polygemma 10 - Bărbaţi 50+ , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre tonice generale pentru bărbaţi, Polygemma 10 îngrașă, cât timp se ia:

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,46


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui supliment și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Polygemma 10 - Bărbaţi. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

polygemma 10 barbati pareri prospect administrare reactii adverse

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament revitalizant la nivel fizic şi psihic.

Cu toate ca nu este unul din cele mai populare produse după părerea noastră este unul din cele mai eficiente. Cei care vorbeau despre acesta, spuneau ca este un produs de calitate care merita cumpărat.

Ce este și pentru ce se folosește POLYGEMMA 10 bărbați

Tonic general pentru bărbaţi.

Combinaţie de extracte gemoterapice din mlădiţe de Sequoia, seminţe de Frasin şi muguri de Arin negru

Revitalizant la nivel fizic şi psihic

Reduce simptomele neplăcute care apar în mod frecvent la nivel urogenital

Îmbunătăţeşte circulaţia periferică

Mod de administrare: cure periodice de întreţinere după vârsta de 50 de ani

Se recomandă administrarea a 2 ml de 2 ori pe zi, diluaţi în puţină apă, înainte de mese  


Reacții adverse și contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.