RUMAK Gel cu Efect de Încălzire păreri forumuri reducerea edemelor la cal si animalele domestice

Analiză păreri RUMAK Gel pentru cai, cu efect de incalzire, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre Rumak gel prospect, Rumak gel farmacii, Rumak gel bun pentru oameni, Rumak gel portocaliu 250 grame, Rumak gel verde

1. Păreri Pozitive - 0,69
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,56


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre RUMAK Gel cu Efect de Încălzire. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament care accelereaza incalzirea si regenerarea tesutului.

pareri Rumak gel portocaliu forum daca e bun pentru oameni

Ce este și pentru ce se folosește RUMAK Gel

Rumak Gel cu Efect de Incalzire este un produs eficient in reducerea edemelor la cal si animalele domestice. 

Gelul accelereaza incalzirea si regenerarea tesutului, reduce inflamatia in cazul tumefierilor non-bacteriene ale musculaturii, tendoanelor si articulatiilor.

Ingrediente compoziție RUMAK Gel: ulei esential din ardei iute, ulei de terebentina, ulei de eucalipt, extract de castane salbatice, camfor, excipienti.

Uleiul esential de ardei iute: accelereaza circulatia sangelui, are efect antireumatic si antinevralgic (mai ales in cazul afectiunilor care se agraveaza la frig si umezeala), hipertermiant si rubefiant.

Uleiul de terebentina: rubefiant.

Ulei de eucalipt: are efect antireumatic si antiinflamator.

Extract de castan salbatic: stimuleaza circulatia locala, are efect benefic asupra sistemului circulator, tonifica si repara venele si capilarele lezate, fluidizeaza fluxul sanguin, calmeaza durerile provocate de ulcere varicoase, degeraturi, fracturi si entorse.

Camfor: antireumatic, antifebril, antinevralgic, antiinflamator.


Mod de utilizare RUMAK Gel: produsul se aplica pe parul si pielea curate. 

Gelul se maseaza pana cand trece de parul animalului pentru a avea un contact cat mai bun cu pielea animalului si, daca este posibil, se aplica un bandaj.