SALIFORM FORTE cremă păreri forumuri, prospect, proprietăți, mod de utilizare și reacții adverse

Analiză păreri  Saliform forte cremă, 50 g, Antibiotice, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre salicilat de metil proprietati, a folosit cineva Saliform cremă:

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,57


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

păreri saliform forte forum alternative la diclofenac


Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Saliform forte cremă. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Parerile persoanelor care au utilizat Saliform forte cremă si au urmat schema de tratament sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament împotriva durerilor și si redorii articulare.

Ce este și pentru ce se utilizează

Saliform Forte cremă este un medicament recomandat pentru tratarea durerilor de natura musculo-tendono-ligamentare cauzate de suprasolicitarea musculara. 

Indicatii terapeutice:

- Artritele minore pentru ameliorarea dureii si redorii articulare.

-Dureri de origine musculo-tendo-ligamentare determinate de suprasolicitarea in urma eforturilor fizice.

-Inaintea eforturilor fizice sustinute, pentru relaxarea musculaturii ce urmeaza a fi solicitata.

Ingrediente compoziție per 100 g cremă

Salicilat de metil 15 g, levomentol 10 g şi excipienţi: acid stearic, monostearat de glicerol, macrogol 25 cetostearil eter, carbomer (Carbopol Ultrez 10NF), trolamină, apă purificată.

Mod de utilizare

Saliform Forte se aplica pe piele, masand usor zona afectata pana la absorbtia completa. 

Saliform Forte este destinat exclusiv uzului extern. 

Durerea se va ameliora timp de cateva ore. 

Daca durerea persista mai mult de 10 zile fara ameliorare, trebuie consultat medicul.
Reacții adverse și contraindicații

Hipersensibilitate la salicilat de metil, mentol sau la oricare dintre excipientii produsului. Plagi deschise, iritatii cutanate. Copii cu varsta sub 15 ani.

Se evita contactul cu ochii si mucoasele.

Nu se utilizeaza sub pansament ocluziv, pe suprafete mari si nici cu perna electrica. in cazul aparitiei inrosirii si iritatiilor cutanate se recomanda intreruperea administrarii.

Administrarea Saliform Forte in timpul sarcinii si alaptarii se va face numai dupa evaluarea raportului beneficiu terapeutic matern - risc potential fetal.

Desi exista dovezi ca ingestia de salicilat de metil este riscanta, dupa administrarea externa conform recomandarilor de mai sus, salicilatul de metil este bine tolerat cu exceptia unor cazuri in care au aparut iritatii locale severe.

MAI POTI CITI