Șampon Petrole Hahn pareri forumuri: parul devine puternic, suplu, strălucitor si numai cade

Analiză păreri SHORT LIFE - Sampon pentru Rezistenta si Protectie Petrole Hahn, 250ml:, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre Sampon petrole hahn farmacie, Sampon cu petrol pentru caderea parului, Petrole hahn lotiune tonica cine a folosit>

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,49

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Sampon petrole Hahn farmacie. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

sampon-pentru-rezistenta-si-protectie-petrole-hahn-pareri-forum-farmacii

Parerile persoanelor care au utilizat Samponul petrole Hahn farmacie si au urmat schema de utilizare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament împotriva cadeerii parului .

Cu toate ca nu este unul din cele mai populare produse după părerea noastră este unul din cele mai eficiente. Cei care vorbeau despre acesta, spuneau ca este un produs de calitate care merita cumpărat.

Este un sampon pentru parul normal, grizonat sau cu fire albe, cu o formula imbogatita cu ingrediente active, ce curata in profunzime, indepartand excesul de sebum si impuritatile cauzate de poluare, transpiratie etc. 

Contine provitamina B5, ce fortifica fibra capilara de la radacina, o hidrateaza si o protejeaza impotriva agresiunii factorilor externi, facilitand coafarea si lasand parul puternic, suplu, stralucitor si revitalizat.

Uleiurile esentiale de citrice au o actiune energizanta si confera o aroma proaspata si revigoranta.

Ingrediente compozitie: uleiuri esentiale de citrice, provitamina B5

Mod de utilizare: se aplica pe parul umed, se maseaza bine pana la obtinerea spumei, se lasa sa actioneze 1 minut, apoi se clateste.  

Reacții adverse si contraindicații Sampon pentru Rezistenta si Protectie Petrole Hahn

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.

MAI POTI CITI