Sanohepatic IMUNO păreri forumuri, cât se folosește și dacî îngrașă. Rezumat prospect mod de administrare.

Analiză păreri Sanohepatic IMUNO, 30 capsule, Natur Produkt , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre cine a folosit Sanohepatic IMUNO, dacă este compensat și ce contraindicații are:

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,53
3. Opinii Neutre - 0,49


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui supliment și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Sanohepatic IMUNO. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament pentru funcționarea normală a sistemului imunitar.

Cu toate ca nu este unul din cele mai populare produse după părerea noastră este unul din cele mai eficiente. Cei care vorbeau despre acesta, spuneau ca este un produs de calitate care merita cumpărat chiar dacă NU este compensat în farmacie.

Sanohepatic IMUNO pareri forum detoxifiere si imunitate

Ce este și pentru ce se folosește Sanohepatic IMUNO

Prin formula compoziției sale acest supliment natural are următoarele beneficii pentru starea de sănătate:

  • Susține funcționarea normală a ficatului
  • Contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar
  • Favorizează eliminarea toxinelor din organism

Ingrediente principale compoziție

  • colină 82,5 mg, 
  • silimarină 70 mg, 
  • niacin 7 mg, 
  • vitamina B2 0,7 mg, 
  • vitamina B6 0,7 mg, 
  • vitamina D 50 µg

Silimarina este recunoscută pentru beneficiile pe care le are asupra funcțiilor hepatice: susține sănătatea ficatului și menține funcționarea acestuira, contribuie la detoxicarea potențială a ficatului și la protecția hepatică, ajută la digestie.

Vitamina D contribuie in mod eficient la funționarea normal a sistemului imunitar.

Vitamina B6 contribuie la sinteza normală a cisteinei, homocisteinei, proteinelor și glicogenilor.

Vitaminele B6 și B2 contribuie la reducerea oboselii și extenuării, la funcționarea normală a sistemului nervos și la metabolismul energetic normal.

Colina contribuie la menținerea funcției normale a ficatului și la metabolismul normal al lipidelor și homocisteinei.

Mod de utilizare- dozaj: 1 capsulă pe zi, înghițită cu suficient lichid.
 

Reacții adverse și contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.

Nu va fi utilizat de femeile însărcinate sau cele care alăptează. Nu trebuie folosit concomitent cu medicamente hipolipemiante, antifungice sau antibiotice. Nu este recomandat consumul concomitent de suc de grapefruit.