TONIC Cerebral sirop Dacia Plant păreri forumuri cel mai bun tonic cerebral. Rezumat prospect, contraindicații.

Analiză păreri Tonic Cerebral sirop, extract concentrat Dacia Plant, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre  cel mai bun tonic cerebral, Tonic cerebral capsule sau fiole, Pirasan tonic cerebral, Medicamente tonice cerebrale naturale:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,57
3. Opinii Neutre - 0,51


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

pareri sirop tonic cerebral dacia plant forum a folosit cineva

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Tonic Cerebral sirop, extract concentrat. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament împotriva .

Cu toate ca nu este unul din cele mai populare produse după părerea noastră este unul din cele mai eficiente. Cei care vorbeau despre acesta, spuneau ca este un produs de calitate care merita cumpărat.

Ce este Tonic Cerebral sirop, extract concentrat Dacia Plant și pentru ce se folosește

Conform prospectului, siropul tonic cerebral este un produs natural recomandat pentru functionarea in conditii optime a capacitatii de concentrare si memorare si eficientizarea randamentului intelectual.

Contribuie la: 

- functionarea in conditii optime a capacitatii de concentrare si memorare, 

- eficientizarea randamentului intelectual, 

- reducerea starii de oboseala psihica si mentala, 

- functionarea normala a sistemului nervos, prin: normalizarea metabolismului energetic la nivel cortical, normalizarea sintezei de ATP (acidul adenozintrifosforic reprezinta forma de stocare a energiei la nivel celular), 

- armonizarea starii psiho-emotionale, 

- protejarea organismului impotriva stresului si normalizarea circulatiei cerebrale si periferice. 

Ingrediente compoziție

• extract din plante [busuioc (Ocimum basilicum) -parti aeriene (20%); 

• ginkgo biloba (Ginkgo biloba) - extract cu 24% ginkgoflavone si 6% terpene lactonice din frunze (20%); 

• menta (Mentha piperita) - frunze (20%); 

• rozmarin (Rosmarinus officinalis) - frunze (20%); 

• ceai-verde (Camellia sinensis) - extract hidroalcoolic din frunze (10%); 

• roinita (Melissa officinalis) - parti aeriene (10%)] (35,97%); 

• acid citric (0,02%); 

• amestec de uleiuri esentiale [roinita (Melissa officinalis) (60%), menta (Mentha piperita)(20%), busuioc (Ocimum basilicum)(20%)] (0,01%); 

• zahar brut (64%).

Mod de administrare:

Copii intre 7 si 14 ani: cate o lingurita de sirop de 3-4 ori pe zi.

Adulti si tineri peste 14 ani: cate o lingura de sirop de 3-4 ori pe zi.


Reacții adverse și contraindicații Tonic Cerebral Dacia Plant

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.

Contraindicatii - Sarcina, alaptare, intoleranta la oricare dintre componentele produsului.

Precautii - Se administreaza cu prudenta persoanelor cu diabet zaharat.

MAI POTI CITI