AGRIPAVI păreri forumuri supliment antiviral. prospect, beneficii, copii și dacă este compensat

Analiză păreri supliment antiviral AGRIPAVI , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre suplimente antivirale naturale copii, am luat agripavi, antiviral agripavi compensat, agripavi ingrasa:

1. Păreri Pozitive - 0,68
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,55

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui supliment și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de Agripavi, chiar dacă faptul că Agripavi NU este compensat pe unii îi nemulțumește.

pareri agripavi forum supliment antiviral cat timp se ia daca ingrasa
 
Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament împotriva infecțiilor virale.

Ce este și pentru ce se folosește

AGRIPAVI este un supliment natural care poate fi folosit preventiv pentru gripa si bolile respiratorii consumand doar jumatate din dozajul recomandat preventiv pentru medici sau alte persoane care intra in contact cu persoane care au gripa, sau alte boli respiratorii.

AGRIPAVI poate fi utilizat de copii cu varsta peste 5 ani (sub stricta supraveghere a parintilor) recomandandu-se jumatate din doza pentru adulti).

Supliment alimentar pentru stimularea capacitatii de autoaparare a organismului impotriva virusilor care produc diverse afectiuni respiratorii si a bacteriilor patogene cu virulenta ridicata Agripavi are următoarele efecte terapeutice și beneficii.

- necesar pentru stimularea capacitatii de autoaparare a organismului impotriva:

- luptă împotriva virusurilor care produc diverse afectiuni respiratorii (H3N2, FM1, Fu, Virus A3, parainfluenza Type I virus, RSV, adenovirus, Herpex simplex virus, EV71,H1N1)

- neutralizează bacterilor patogene cu virulenta ridicata (Stafilococcus aureus, alfaβ hemolityc streptococcus, pneumococcus, Bacillus influenzae)

- reduce simptomatologia specifica a afectiunilor gripale: febra, frisoane, dureri musculare, tuse, secretii nazale, dureri de cap, gat uscat si dureros.

Ingrediente compoziție:

Forshiria suspensa (fructe), Lonicera japonica, Isatis tinctoria, Dryopteris crassirhizoma, Houttuynia cordata, Ephedra sinica, Prunus armeniaca (samburi), Pogostemon cablin (partie aeriene), Glychyrrhiza uralensis (radacini si rizomi), Rheum palmatum, Mentol, Sulfat de calciu.

Forsyrhia suspensa este un Imunostimulator puternic (determina cresterea capacitatii de autoaparare a organismului)

Lonicera japonica (Mana Maicii Domnului) este indicată in tratarea afectiunilor respiratorii de tipul: tonsilita, laringita, gripa, pneumonie

Houttuynia cordata este o plantă medicinală indicată in tratament naturist pentru astm bronsic, pneumonie, sindrom respirator acut – SARS.

Mod de administrare - dozaj

Adulți: cate 3 capsule de 4 ori pe zi.

Copii cate 3 capsule de 2 ori pe zi

Preventiv si pentru intretinere: 1/2 capsula pe zi.

Reacții adverse și contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.

Femeile însărcinate sau care alăptează trebuie să consulte specialistul înainte de a utiliza produsul.

A nu se consuma de catre persoanele alergice la oricare dintre ingredientele produsului.