APIVITA Crema cu PROPOLIS păreri forumuri, prospect, beneficii, mod de utilizare

Analiză păreri Apivita Crema cu propolis, 40ml, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre Crema cu propolis beneficii, Propoderm crema pareri, Crema cu propolis reteta pentru ten, Crema cu propolis forever:

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,53
3. Opinii Neutre - 0,50


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui supliment și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre APIVITA Crema cu PROPOLIS. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de aceasta.

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de utilizare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament împotriva  infectii fungice ale pielii si impotriva herpesului.

pareri apivita crema de propolis forum beneficii si contraindicatii

Cu toate ca nu este unul din cele mai populare produse după părerea noastră este unul din cele mai eficiente. Cei care vorbeau despre acesta, spuneau ca este un produs de calitate care merita cumpărat.

Conform prospectului, Crema cu propolis Apivita face parte dintr-o linie speciala de ingrijire a corpului, care este conceputa pentru ingrijirea minutioasa si blanda a epidermei. 

Propolisul este un produs cunoscut pentru proprietatile sale usoare, antiseptice, antifungice si antibacteriene. 

Folosit in mod traditional pentru: rani usoare, abraziuni, cosuri, piele cu acnee, infectii fungice ale pielii si impotriva herpesului. 

Dupa cateva aplicari zilnice, pielea va deveni mai placuta la atingere si mai luminoasa, in mod natural.

Compozitie

Crema de plante cu propolis are o formula bogata si contine 95% ingrediente naturale.

Fara: parabeni, siliconi, ulei mineral, propilenglicol, etanolamine, coloranti, parfum.

Mod de utilizare: 

Aplicati pe pielea curata si uscata din zonele problematice. 

Folositi de 2 - 3 ori pe zi, pana cand problema este ameliorata.

Potrivit pentru fata si corp.

Potrivit pentru copii cu varsta peste 1 an.

Compatibil cu remediile homeopatice.


Reacții adverse și contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.

Nu se aplica pe rani deschise. Doar pentru uz extern.