APIVITA Gel cu ARNICĂ păreri forumuri, prospect, beneficii, mod de utilizare

Analiză păreri  Vitreoclar Oro stickuri Sifi , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre Gel cu arnica antiinflamator, Gel de arnica beneficii, Dermotis arnica gel prospect, Gel de arnica transvital, cel mai bun gel cu arnică:

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,50
3. Opinii Neutre - 0,53


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre APIVITA Gel cu ARNICĂ. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament pentru vindecarea vanatailor si umflaturilor.

pareri apivita gel cu arnica forum prospect beneficii contraindicații

Cu toate ca nu este unul din cele mai populare produse după părerea noastră este unul din cele mai eficiente. Cei care vorbeau despre acesta, spuneau ca este un produs de calitate care merita cumpărat.

Ce este și pentru ce se folosește APIVITA Gel cu ARNICĂ

Arnica este cunoscuta pentru proprietatile sale de a reduce edemele si a imbunatati microcirculatia. Este ideal pentru vindecarea vanatailor si umflaturilor cauzate de caderi si lovituri, usurarea durerilor musculare, picioare obosite si umflate si intepaturi de insecte.

Produs testat dermatologic.

Compozitie: 

97% ingrediente naturale: Arnica, rozmarin, urzică, iedera, Centella, rusc, aloe, Pro Vit-B5, a-Bisabolol, maghiran, esenta de lavanda.

Nu contine parabeni, silicon, ulei mineral, propilen glicol, etanolamina, coloranti, parfum chimic.

Mod de utilizare:

Se aplica pe zona afectata, de 2 - 3 ori pe zi.

Recomandat pentru adulti si copii peste 3 ani.

Compatibila si cu tratamentul homeopatic.


Reacții adverse și c
ontraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.

Nu folositi pe rani deschise. Numai pentru uz extern.