Caffetin COLDmax 1000 mg păreri forumuri ameliorarea simptomelor de răceală şi gripă. Prospect.

Analiză păreri Caffetin COLDmax 1000 mg/12,2 mg pulbere plicuri, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre am luat caffetin coldmax, cat timp se ia si daca are contraindicatii:

1. Păreri Pozitive - 0,69
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,54


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui medicament OTC (fara prescriptie) și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Caffetin COLDmax. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament pentru ameliorarea simptomelor de răceală şi gripă.

pareri Caffetin COLDmax 1000 mg plicuri

Ce este si pentru ce se foloseste

Caffetin COLDmax conţine o combinație de substanțe care sunt eficiente în ameliorarea simptomelor asociate cu răceala și gripa, inclusiv ameliorarea durerii generale, a durerii de gât, durerii de cap, congestiei nazale şi scăderea febrei.

Paracetamolul este un medicament împotriva durerii (analgezic). Este eficace împotriva durerilor generale, inclusiv împotriva durerii de cap, și poate de asemenea să scadă febra (antipiretic).

Clorhidratul de fenilefrină (decongestionant nazal) reduce inflamatia de la nivelul nasului, ameliorând congestia nazală și scăzând presiunea care poate cauza o durere de cap. 

Administrare Caffetin COLDmax 1000 mg/12,2 mg pulbere pentru soluţie orală, în plic:

Doza recomandată este de:

Adulţi şi adolescenţi cu vârsta peste 16 ani şi greutatea mai mare de 50 kg: Un plic. Doza poate fi repetată la interval de 4 - 6 ore. Nu luaţi mai mult de 4 plicuri într-un interval de 24 de ore.

Vă rugăm să reţineţi că dozele mai mari decât cele recomandate pot determina un risc de afectare foarte gravă a ficatului.

Utilizarea la copii şi adolescenţi
Caffetin COLDmax nu este recomandat pentru utilizarea la copiii şi adolescenţii cu vârsta sub 16 ani, fără recomandarea medicului.

Vârstnici
Nu există nicio indicaţie privind necesitatea modificării dozei la persoanele vârstnice.

Dizolvaţi conţinutul unui plic într-o cană (250 ml de apă caldă, dar nu fierbinte). Amestecaţi până la dizolvarea completă şi beţi soluţia incoloră, cu aromă de lămâie-mentol.


Reacții adverse si contraindicații

Nu îl luaţi împreună cu orice alte medicamente care conţin paracetamol. În cazul unui supradozaj, chiar dacă vă simţiţi bine, trebuie să cereţi imediat sfatul unui medic, deoarece există riscul de afectare gravă, întârziată, a ficatului. 

Nu îl luaţi împreună cu orice alte medicamente pentru gripă, răceală sau decongestionante. 

Caffetin COLDmax conţine aspartam, care este o sursă de fenilalanină. Poate fi dăunător pentru persoanele cu fenilcetonurie.

Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.