Crema pentru pete si pistrui cu Bambus pareri forumuri cosmetice Farmec

Analiză păreri Crema pentru pete si pistrui cu Bambus Farmec, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre produse bune cu efect de decolorare și atenuare a pistruilor și a petelor de pigmentație.

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,47

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților este emoția pe care clienții o au față de o marcă / produs / serviciu. Înțelegerea sentimentului clienților este crucială pentru a oferi clienților o experiență pozitivă.

Am cautat si parerile celorlalti pe net si am constatat faptul ca acest produs cosmetic Farmec este de calitate, bun si ieftin, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere. 

Mai mult de jumatate dintre recenzori au evaluat alte produse cosmetice pentru brand-ul Farmec. Acest scor se incadreaza intr-un interval acceptabil si nu pare sa afecteze semnificativ rating-ul general pentru acest produs cosmetic original si ieftin.

Mai multi clienti au cautat si informatii despre: Gama gerovital, Creme gerovital profesionale, Despre produsele gerovital, Produse farmec pentru ten, Comenzi farmec ro, Catalog produse gerovital, Farmec cluj, Produse farmec pareri.

Crema pentru pete si pistrui cu Bambus Framec pareri mod de utilizare cine a folosit

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui supliment și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate a tenului. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Mod utilizare

Crema se aplică seara, pe pielea curată/demachiată, pe zonele afectate de pete și pistrui, evitând cu stricteţe regiunea ochilor, zonele care prezintă răni superficiale, negii. Se poate aplica și pe corp pe zonele cu pete pigmentare.

Pentru rezultate vizibile, aplicarea cremei se face în cure de minim 6 săptămâni.

Se întrerupe imediat folosirea cremei la cel mai mic semn de iritaţie şi înroşire locală, aplicându-se un produs cu acţiune calmantă. Aplicarea se reia după 2-3 zile, după dispariţia semnelor de iritaţie.


Reacții adverse si contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.

Pe toată durata folosirii cremei se recomandă evitarea expunerii pielii la soare şi utilizarea zilnică a unui produs cu filtru de protecţie solară, cu FPS minim 20.

Nu se va utiliza crema contra petelor după baia de abur sau orice tratament cosmetic care sensibilizează pielea.