DIOR Capture Totale Super Potent Serum păreri forumuri, mod de utilizare, cine a folosit și cât timp

Analiză păreri DIOR Capture Totale Super Potent Serum raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre Notino dior capture totale, Crema dior capture totale pareri, Capture totale dior serum, DIOR capture Totale Firming Wrinkle Correcting Creme

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,43


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele și beneficiile acestui produs cosmetic și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate și frumusețe a tenului.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acest ser  global anti-imbatranire de la Dior.

dior-capture-totale-super-potent-serum-ser-facial_pareri forumuri cat timp se foloseste

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament împotriva .

DIOR Capture Totale Super Potent Serum este considerat a fi cvel mai bun serum global anti-imbatranire de la Dior, rezultat al cercetarilor intreprinse de Dior asupra celulelor stem si al cunoasterii aprofundate a florilor, pentru o piele mai rezistenta, radioasa, luminoasa, cu un aspect sanatos si tineresc la orice varsta.

Textura fina a Super Potent Serum este in perfecta afinitate cu pielea, oferind o adevarata delectare a simturilor.

Dupa 7 zile de utilizare, pielea dvs este vizibil mai neteda, mai ferma, beneficiaza de un efect de umplere si de tonificare, are un aspect uniform si radiaza de sanatate. 

Dupa o luna, aceste rezultate sunt consolidate in mod durabil.

Când sunt aplicate în fiecare dimineață și seară, serul și noua cremă bogată Capture Totale oferă cea mai bună corecție totală împotriva îmbătrânirii. 

Mod de utilizare

Pentru o piele vizibil mai tanara, aplicati DIOR Super Potent Serum dimineata si seara pe pielea curatata in prealabil.


Reacții adverse și contraindicații DIOR Capture Totale Super Potent Serum

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului cosmetic nu sunt întotdeauna tipice. 

Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.