Dr.Max Immunity Complex pareri vitamine pentru imunitate. Rezumat prospect, mod de utilizare și contraindicații.

Analiză păreri Dr.Max Immunity Complex , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre cât timp se ia, dacă îngrașă și ce efecte secundare are :

1. Păreri Pozitive - 0,69
2. Sentiment Negativ- 0,50
3. Opinii Neutre - 0,49


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui supliment și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament împotriva .


Cu toate ca nu este unul din cele mai populare produse după părerea noastră este unul din cele mai eficiente. 
Dr.Max Immunity Complex pareri forumuri imunitate naturala

Ce este și pentru ce se utilizează

Produsul contine vitamina C, extract de propolis, extract din parti aeriene de Echinacea si vitamina B2.         

Beneficii:

Vitamina C si Echinacea contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar.

Vitamina C si vitamina B2 contribuie la metabolismul energetic normal, la functionarea normala a sistemului nervos si la reducerea oboselii si extenuarii.

Ingrediente compoziție: Agent de ingrosare (sorbitol), acid L-ascorbic, extract de propolis, maltodextrina, pudra de lamaie, aroma naturala de lamaie, extract din parti aeriene de Echinacea (Echinacea purpurea L.), stabilizator (guma de xantan), agent antiaglomerant (saruri de magneziu ale acizilor grasi), aroma (pudra de miere), emulsifiant (hidroxipropilmetilceluloza), riboflavina, agent de ingrosare (hidroxipropilmetilceluloza), indulcitor (sucraloza), indulcitor (glicozide derivate din steviol), corector de aciditate (acid tartric).

Mod de utilizare

Adulti: 1 - 2 comprimate zilnic, dupa masa. 

Copii de peste 12 ani: 1 comprimat zilnic, dupa masa.    


Reacții adverse și contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.

MAI POTI CITI