EUCERIN AtopiControl crema calmanta pentru piele atopica pareri forumuri opinii originale preturi calitate

Analiză păreri Eucerin AtopiControl crema calmanta pentru piele atopica 100 ml  , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre cosmetice bune pentru tratamentul pielii cu dermatita atopica:

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,46


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților este emoția pe care clienții o au față de o marcă / produs / serviciu. Înțelegerea sentimentului clienților este crucială pentru a oferi clienților o experiență pozitivă.

Parerile clientilor. Poti citi comentariile de pe pagina produsului. Atentie: toate produsele au si comentarii negative, deci nu este cazul sa va temeti. 

eucerin-atopicontrol-crema-calmanta-pentru-piele-atopica_.pareri forum

Rating-ul clientilor. Produsele cele mai bune au peste 4 stele ca rating. Pareri Pro si Contra. Cititi cu atentie avantajele si dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt relatate de catre clienti în comentarii. 

De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta aspecte importante. 

Comentariile si opiniile sunt verificate. Puneti accent pe comentariile ce au afisat termenul „Achizitie verificata”. Aceste comentarii sunt postate de catre clienti cu o achizitie verificata.

Rezultatele testului → folosită de 144 de bărbați și femei cu vârsta 30+, timp de 4 săptămâni (pe o piele cu dermatită atopică ușoară, până la moderată)

97 % au admis că starea pielii lor s-a ameliorat
96 % au menționat că s-a redus gratajul nocturn
94 % au confirmat că nu s-au mai sculat devreme din cauza problemelor cu pielea
93 % au menționat că s-au trezit de mai puține ori în timpul nopții
89 % au confirmat că s-au trezit odihniți
88 % au remarcat că au putut susține un nivel bun de energie, pe tot parcursul zilei
54 % au considerat că li s-a îmbunătățit calitatea vieții, în general


Reacții adverse si contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. 

Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.