FARES Quercetina 500 mg și Vitamina D3 păreri forumuri antiinflamatoare naturale. Rezumat prospect, prețuri.

Analiză păreri  FARES Quercetina 500 mg și Vitamina D3, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre suplimente naturiste cu acțiune antivirală și antibacteriană:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,53


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui supliment și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre FARES Quercetina 500 mg și Vitamina D3. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament natural care reduce inflamatiile, actionand ca un antiinflamator general

fare quercetina 500 mg si vitamina d pareri cat timp se ia si daca ingrasa

Ce este și pentru ce se folosește FARES Quercetina 500 mg și Vitamina D3

Quercetina se găsește și în multe dintre plantele medicinale. La ceapa roșie, concentrații mai mari de quercetină apar în inelele exterioare și în partea cea mai apropiată de rădăcină, aceasta din urmă fiind partea plantei cu cea mai mare concentrație.

O cercetare bibliografică rapidă efectuată de oameni de ştiinţă asupra informaţiilor existente în studii ştiinţifice a identificat, încă din această scriere, 58 de studii de intervenție clinică efectuate cu quercetină dintre care 19 sunt în curs de desfășurare iar 39 au fost finalizate. 

Dezechilibre de sănătate diverse fac obiectul interesului. Și în ultimele zile, rolul quercetinei în sănătatea imunitară atrage, de asemenea, o mare atenție.

Vitamina D3 sau colecalciferolul  promoveaza absorbtia calciului in intestin si mentine concentratii serice adecvate de calciu si fosfat pentru a permite mineralizarea normala a oaselor, dar are si alte roluri in organism, inclusiv reducerea inflamatiei, precum si modularea unor procese precum diviziunea celulara, functia neuromusculara si imunitara, si alteleCelulele sistemului imunitar sunt capabile sa raspunda la vitamina D.

Beneficii Quercetina 500 mg  și Vitamina D3 
 
  • Reduce inflamatiile, actionand ca un antiinflamator general;
  • Contribuie la funcţionarea normala a sistemului imunitar;
  • Are actiune antivirală și antibacteriana;
  • Protejeaza organismul de radicalii liberi datorita efectului antioxidant;
  • Ajuta la reducerea reactiilor alergice (rinita, bronsita, astm bronsic alergic);
  • Reduce riscul de boli cardiovasculare.

Ingrediente compoziție

- 500 mg quercetina

- 1730 UI vitamina D3 care reprezinta 865% din VNR*

Invelisul capsulei este pe baza de gelatina animala.

Mod de administrare

Adulți: 1 capsulă pe zi, la masă

Durata curei: 1-3 luni

Reacții adverse și contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.

Nu se recomanda copiilor sub 6 ani si in caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Nu se recomanda femeilor insarcinate, datorita unor posibile efecte de stimulare a contractiilor uterine.

La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.