FortIMMUNO păreri, prospect, beneficii, compoziție și mod de utilizare

Păreri FortIMMUNO  capsule, extrase din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre suplimente pentru functionarea normala a sistemului imunitar, cât timp se iau și dacă îngrașă:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,55
3. Opinii Neutre - 0,61


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui supliment și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate, chiar dacă FortIMMUNO capsule nu este compensat.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre FortIMMUNO. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament pentru functionarea normala a sistemului imunitar.

fortimmuno pareri forum cat timp se ia si daca este compensat

Cei care vorbeau despre acesta, spuneau ca este un produs de calitate care merita cumpărat.

FortIMMUNO capsule este un supliment alimentar pe baza de Quercitina, Lactoferina, Vitamine si Zinc. Vitaminele C, D3 si Zincul sustin functionarea normala a sistemului imunitar.

Compoziție

Vitamina C (Acid L-ascorbic), gelatina alimentara, Quercetina extrasa din flori de salcam japonez de Pagoda (Sophora japonica L.,), Lactoferina  - Bega Bionutrients™ (derivat din lapte), pidolat de zinc Pido-Zinc®, agenti anti-aglomerare: dioxid de siliciu, saruri de magneziu ale acizilor grasi; agent de îngrosare: maltodextrina; Vitamina D3 (colecalciferol), coloranti: E171, E172.

Quercetina – Este un polifenol, cu un puternic  efect antioxidant si antiinflamator. Studiile de specialitate au demonstrat pentru Quercitina si proprietatile antivirale si antibacteriene.

Lactoferina - Bega Bio ™

Lactoferina este o proteina functionala cu numeroase roluri biologice în corpul uman, avand efecte antibacteriene si antivirale. De asemenea, joaca un rol important în mentinerea homeostaziei fierului, facilitand absorbtia sa intestinala si transportul în sange. Lactoferina  - Bega Bionutrients™  este de puritate ridicata (95%), fiind obtinuta din laptele proaspat de vaca, provenit de la bovine australiene crescute pe pasuni naturale si procesat în 24 de ore de la colectare.

Vitaminele C, Vitamina D3 si Zincul sunt substante importante, necesare functionarii normale a sistemului imunitar.

Mod de utilizare Copii peste 12 ani si adulti: 3 capsule pe zi.  

Reacții adverse și contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.

Nu se recomanda utilizarea de catre persoanele cu alergie la oricare dintre ingredientele produsului.

Nu se recomanda administrarea produsului în timpul sarcinii si alaptarii.

MAI POTI CITI