GLOBOFERINĂ păreri forumuri, rezumat prospect, contraindicații și mod de utilizare

Analiză păreri  GLOBOFERINĂ 200 mg , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre am folosit lactoferină, globoferina îngrașă. preț compensat :

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,57
3. Opinii Neutre - 0,60


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților este emoția pe care clienții o au față de o marcă / produs / serviciu. Înțelegerea sentimentului clienților este crucială pentru a oferi clienților o experiență pozitivă.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament pentru combaterea infecțiilor virale și bacteriene.

Ce este și pentru ce se folosește

globoferina pareri forum lactoferina cine a folosit

Globoferrina conține o glicoproteină din familia transferinei, caracterizată printr-o capacitate ridicată de a lega fierul. Este prezentă în cantităţi mai mari în colostru și în laptele majorităţii mamiferelor, dar și în multe fluide corporale.

Globoferrina a demonstrat potențial în combaterea infecțiilor virale și bacteriene și în a exercita activitate antiinflamatoare și imunomodulatoare. 

Efectele imunomodulatoare ale lactoferinei au atras atenția, deoarece lactoferina apără împotriva infecțiilor și inflamației excesive, care se realizează prin interacțiunea cu celulele imune și citokinele

Tratamentul cu lactoferină a scăzut cantitatea de citokine IL1B și IL6, care se numără printre cele mai importante citokine implicate în „furtuna de citokine”.

Astfel, cele mai recente studii sugerează că Globoferrina poate fi folosită atât în prevenirea infecției cu SARS-CoV-2, cât și în timpul infecției pentru a preveni „furtuna de citokine”. 

Mod de administrare:  1 capsulă pe zi, preferabil imediat după masă

Ingrediente compoziție: Lactoferină (lapte); capsulă vegetală: hidroxipropilmetilceluloză, colorant: dioxid de titan; agent antiaglomerant: săruri de magneziu ale acizilor grași vegetali.


Reacții adverse și contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingrediente pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acesta înainte sa il folosești.

Globoferrina este un derivat al laptelui de vacă, care nu trebuie luat în caz de intoleranţă la lapte. Contraindicat persoanelor cu intoleranţă la lactoză sau alergice la proteinele din lapte.